Mijn moeder heeft Guild Wars voor mij gekocht in een kringloop winkel maar er zit geen activation card bij, wat moet ik nu doen?

ze heeft er 4 voor mij gekocht. de eerste, factions, nightfall en Eye of the North, ze waren 1 euro per stuk maar ik vind het toch jammer als ik er niet mee zou kunnen spelen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan niets doen,.... zonder die kaart heb je eigenlijk geen spel gekocht. Om eerlijk te zijn, zulke dingen moet je nooit tweedehands kopen. Want,... zelfs al zit er een kaart bij die afgekrabt is,... dan wil dat zeggen dat die andere die versie al op zijn pc heeft staan en aan een account gelinkt en jij eigenlijk lucht gekocht hebt. (en de boekjes met uitleg vermoed ik ) Er zijn mensen die hun account verkopen ( vaak voor veel geld omdat ze high lvl mannetjes hebben en zo ) maar als ik me niet vergis mag dat eigenlijk niet. Je mama kan eventueel terug naar kringloopwinkel gaan om te klagen, maar of die zich er iets van aantrekken weet ik niet.

Het enige wat je kan doen is de ontbrekende keys aanschaffen. Dit kan via de web store van Guild Wars. http://store.guildwars.com/store/gw/en_IE/cat/categoryID.67871700/currency.EUR/ccRef.#cat_67871900 Verder heb je gekregen waar je betaald voor hebt, de data op de cd's. -Die zou je anders van het internet af moeten downloaden na de aanschaf van je key.

Bronnen:
http://store.guildwars.com/store/gw/en_IE/...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100