Wanneer word de Xbox One in NL verwacht?

Ik weet dat de release van de Xbox One in NL later is ten opzichte van de VS en Frankrijk Duitsland enz enz maar wanneer kan ik hem dan wel kopen is er al een mogelijke maand of is er iets over gelekt ofzo???

Weet jij het antwoord?

/2500

begin 2014. exacte datum is nog niet bekent denk ik. Dit geldt voor de landen België, Denemarken, Finland, Nederland, Noorwegen, Rusland, Zweden en Zwitserland.

Op de E3 liet Microsoft nog weten dat het van plan was om de Xbox One nog dit jaar in 21 landen uit te brengen. Daarbij werd ook verwacht dat de Xbox One, die 499 euro gaat kosten, ook in Nederland en België beschikbaar zou komen. Microsoft heeft echter woensdag laten weten dat het zijn releaseplannen heeft aangepast. Bij de launch in november zal de nieuwe console alleen verkrijgbaar zijn in de VS, Canada, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Australië, Brazilië, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Mexico, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. De release van de Xbox One in onder andere Nederland en België is uitgesteld tot begin 2014.

Bronnen:
http://tweakers.net/nieuws/90727/microsoft...

Ze hebben vandaag bekend gemaakt dat hij 13 maart in de schappen liggen

Bronnen:
http://m.xgn.nl/xbox-one/nieuws/50885/upda...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100