ik zoek een leuke PC-game om te spelen, kent iemand een leuke, gratis game?

het MOET een gratis spel zijn (disc-games tellen hierbij niet mee)

ik zoek een leuke online of offline game maakt me niet uit, beetje leuke gameplay en niet te gek duur (ALLEEN alshet een disc is)
(als het online is MOET het gratis zijn)

Toegevoegd na 5 minuten:
ik ben er bij vergeten te melden dat ik dan geen spelletjes site's zoek, dus geen spelletjes.nl, spele.nl spelbunker.nl, lapoo.com .

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik ben een tijdje verzot geweest op een spelletje bij Zylom.com. Het heet 'Big Island Blends'. Het is de bedoeling dat je cocktails maakt en uitdeelt en daar komen steeds meer stappen bij. Hoe meer je verkoopt hoe meer nieuwe apparaten je weer kunt kopen. Ik vond dat zelf echt superleuk. Daarnaast is het enorm oud, maar het blijft een all time favorite: Rollercoaster Tycoon. En dan de oudste versie. Die zijn tegenwoordig al voor 2,50 te koop bij V&D (is niet gratis, ik weet het-maar je hebt dan voor weinig geld een echt gaaf spel). Ik voeg de link voor je bij van bol.com. Het is de bedoeling dat je een pretpark bouwt en dat je bepaalde doelen haalt voor een bepaalde tijd. Die spellen zijn zo uitgebreid en echt enorm gaaf!! Althans, dat vind ik dan. Ik kan natuurlijk niet weten wat je genre van spellen is.

Bronnen:
http://www.bol.com/nl/s/algemeen/zoekresul...

Starbound! Super verslavend. Ik kan nu met mn mobiel even geen linkje geven. Maar google op starbound en het is de 1e hit. Misschien is iemand anders even zo aardig om de link in een reactie te zetten?! Toegevoegd na 23 uur: hier is ie dan: http://www.addictinggames.com/starbound.html

Open TTD (Open Transport Tycoon Deluxe). Het is een openbaar vervoer bouw spel wat je zowel alleen als online als in een besloten netwerk kunt spelen en ontzetten verslavend. En gratis.

Bronnen:
http://www.openttd.org/en/

www.freemmorpglist.com Of op www.mmorpg.com kan je heel specifiek selecteren naar wat voor spel je opzoek bent.

Tetris, maar dan anders(-;

Bronnen:
http://www.firstpersontetris.com/

kies maar uit, allemaal gratis open source games: Alle OS games: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_open-source_video_games OS games voor wondows: http://osswin.sourceforge.net/games.html Aanraders zijn: open arena, alien arena, torcs, supertux, super marjo cronicles, battle for wesnoth op http://sourceforge.net vind je er misschien nog meer

battlefield heroes is een leuke schiet game online en gratis.

Bronnen:
http://www.battlefieldheroes.com/frontpage...

Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territority en Trackmania Nations Forever zijn een van de bekendste gratis spellen. De laatste is ook offline te spelen. Ik heb helaas geen link van return. Veel plezier!

Bronnen:
http://www.trackmania.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100