Waarom start mijn GTA San Andreas (PC) niet?

Ik heb al best wel lang geleden GTA San andreas voor de pc gekocht en ik kon er gewoon op spelen voor een lange tijd. Maar ik moest mijn pc een paar keer resetten wegens problemen met pc. Maar ik wou dus GTA opnieuw installeren om te spelen, dat is ook gelukt maar als ik heb opstart dan gebeurt er niets.

Ik doe de cd erin, en er gebeurt niets...
Ik klik op het GTA pictogram op mn bureaublad en er gebeurt ook al niets...
Maar als ik naar ''Mijn Computer'' ga dan staat de cd daar wel en als ik daar op klik dan krijg ik wel een startscherm.
Dus ik klik op spelen.
Dan krijg ik een balkje met Demoshield (was eerst ook) en dat gaat weer weg. (Ook normaal)'
Maar dan gebeurt er verder niets... Het spel start dan niet... er gebeurt dan verder ook niets. Ik had van alles geprobeerd: PC opnieuw gestart,
CD erin en eruit etc.. Maar niks helpt. Hij start maar niet op.

Weet iemand hoe dit komt? En hoe ik dit kan fixen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ga even naar 'start' > 'deze computer' > '(C:)' > 'WINDOWS' > 'system32'. Zoek dan het bestand 'quicktime.qts' op en verander de naam naar 'quicktime.old'. Je kan een naam veranderen door met je rechtermuisknop op het bestand te klikken, en te kiezen voor 'naam wijzigen'. Probeer dan GTA eens (opnieuw) te installeren. Mocht de installatie gelukt zijn, verander dan de naam quicktime.old terug naar 'quicktime.qts'. Ik hoop dat het lukt, succes!

Misschien dat er iets mis is met de snelkoppeling. In dit geval kun je dit proberen: Ga naar deze computer > harde schijf (c:) > Program Files (x86) > Rockstar Games > GTA San Andreas > klik op gta_sa of gta.exe of iets dergelijks.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100