Kun je de sims3 ook op een andere computer installeren?

Kan ik mijn sims3 spel ook op een andere computer installeren? Een vriendin heeft de sims3 ook maar is zodanig beschadigd dat ze deze niet opnieuw kan downloaden maar wel met de cdrom kan spelen. Zou ik mijn sims3 dan op haar pc kunnen instaleren zodat zij met de beschadigde cdrom verder kan spelen en ik vervolgens weer op mijn computer met mijn eigen cdrom de sims kan spelen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nope, de bij geleverde serial nummer kan je maar één keer tegelijk gebruiken. Dus een dubbele installatie met één serial nummer zal hem niet gaan worden. Je kan eventueel wel een andere serial nummer op het internet zoeken en dan wel gewoon je eigen installatie cd gebruiken.

Ik kan je vertellen dat wij in het bezit zijn van de originele software van de Sims 3, deze staat geinstalleerd op twee computers bij ons want alle kinderen in huis spelen ermee ! Zowel downloaden, spelen en online spelen is geen probleem.

Ik weet misschien het antwoord U kunt uw Sims 3 alleen op uw eigen computer instaleren Maar als u bij uw vriendin zit en ze mag downloaden kunt u het alsnog voor haar downloaden -Production

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100