PS3 voor 229.99, is dat een goede aanbieding?

160 gig PS3 is nu in de dagaanbieding bij Bart Smit. Er zit dan alleen 1 controller bij. Is dit nu een goede aanbieding? Of kan ik beter nog even wachten met kopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je lang genoeg wacht word het wel goedkoper natuurlijk. Maar ik zou je aanraden eens op marktplaats te kijken voor een 2e hand ps3. Voor het zelfde geld krijg je dan veel meer extra's, zoals games. Ik heb mijn ps3 een paar jaar geleden ook via marktplaats gekocht, ik gebruik hem nog steeds. Mocht je persé een nieuwe willen, dan is het een leuk prijsje. Je kan het zelf vergelijken met andere sites die een ps3 verkopen. Op bol.com kost 160gb met 1 controller 250 euro. Scheelt je 20 euro dus.

Ik heb voor die van mij het afgelopen jaar iets van 299,- betaald dus dat is niet verkeerd. Je kunt ook eens bij Google intikken goedkoopste prijs PS3

Bij Gamemania is de prijs hetzelfde, maar je hebt soms aanbiedingen dat je voor dezelfde prijs een game erbij krijgt en bij de tweede link kan je een hele mooie aanbieding zien, maar die kan je nu nog niet kopen.

Bronnen:
http://www.gamemania.nl/Default.aspx?tabid...
http://www.gamemania.nl/Default.aspx?tabid...

Beter w8 je op de PS4 over een aantal jaar. Of je haalt een goedkope 2ehandse.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100