Als je oorlogs first person shooters goed vind, vind je dan Portal 2 ook goed?

Ik vraag me af of ik Portal 2 voor de pc moet kopen want het ziet er zo anders uit qua first person shooter.

Far cry 2, Crysis 2, die first person shooters deed ik graag. Maar is Portal 2 ook zo ongeveer? Of is het compleet anders dan Far cry 2, crysis 2... ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Niet perse Portal is veel meer een puzzel/denk game dan een actiegame. Compleet anders dus.

Ik speel zelf alleen maar shooters en horror games. Hierbij komen dan soms spellen als minecraft, super meat boy en portal kijken. Portal is echt een serie voor mensen die van problemen oplossen/puzzelen houden!

Nee, dat hoeft niet. Portal 2 is meer puzzle en actie, dan een shooter. Echter zou je de besturing wel gewend zijn en zul je het alsnog een gaaf spel vinden ;) Het zou kunnen dat er ook een schiet (in de zin van: anderen beschieten) functionaliteit in Portal 2 zit, maar dan moeten we nog even wachten tot ze release (nog bijna 1 dag ;) )

Het is absoluut geen shooter, het is een denk en puzzel spel. Maar er zit erg leuke humor en sarcasme in, en de puzzels zijn origineel. Ook mooie graphics, ik heb de hele avond zitten spelen :) Als je puur van de shooters bent, vind je Portal 2 waarschijnlijk niet zoveel aan. Maar ik raad aan het toch te proberen, het is erg leuk. Je moet eigenlijk wel eerst deel 1 hebben gespeeld, voor de verhaallijn. Hoeft niet per se, maar is wel zo leuk. Ik denk dat deel 1 nu ook wel een stuk goedkoper is. Zo kun je kijken of het genre je ligt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100