Quickscope... bestaat het in call of duty? zo ja, hoe doe je het dan???

ik heb wel het een en ander gehoord over quickscope in call of duty, maar ik kan het eigenlijk niet vinden via google dus vraag ik me af of het wel bestaat... en als het bestaat wil ik graag weten hoe je het doet


bvd!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Quickscope is zeker een belangrijke term in Call of Duty, het gaat er om dat de inzoomt met een sniper en schiet voordat je echt ingezoomd hebt, dan gelijk weer uitzoomt. Het is eigenlijk alleen goed bruikbaar bij de Playstation en Xbox, niet bij computer, omdat er bij de consoles (PS en Xbox) een klein beetje aim-assist is als je 'down the sight' kijkt of inzoomt, daardoor is het makkelijker om met een sniper te raken zonder uitgebreid te richten. Als je niet snapt wat ik bedoel kan ik het nog een keer proberen in een persoonlijk bericht ;)

Ja het is dat je met een sniper heel snel inzoomt en weer uitzoomt en dan schieten

Ja, het bestaay zeker in call of duty. De truuk is dat je met een sniper l96a1, dragunov, m40a3, barret, r700, intervention etc. Inzoomt, en voordat de richtlijnen (crosshairs) in beeld komen moet je de trekker overhalen. Dit is in het begin erg moeilijk, maar wordt steeds eenvoudiger. Met een normaal wapen dus een assault rifle of submachinegun blijf je altijd beter spelen. Quickscope daarom niet als je om je kd geeft of graag wil winnen.

Jij móet je gewoon een Target halen en die op je tv plakken zo heb je je center altijd in beeld

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100