Wat kan je zeggen tegen iemand die met jou haar laatste telefoongesprek heeft vanuit het sterfbed?

Ik ben erg gespannen en verwacht voor 20:00 haar telefoontje

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik hou van je.

dat je haar veel sterkte wenst dat je haar zult missen dat je haar een goede reis wenst {niet grappig bedoelt} en dat je haar NOOIT zult vergeten ps heel veel sterkte voor jou

ik denk aan je.

praat met haar over de leuke momenten die jullie hebben mogen delen samen.over dat je haar zal missen en dat je haar altijd in je hart mee zal dragen.sterkte Toegevoegd na 1 minuut: dat je iedere week op n bepaalde dag en tijdstip n kaarsje voor haar aansteekt en haar iedere avond n goede nacht wenst.(dat doe ik ook nog steeds na t overlijden van mn allerbeste vriend)

niks.... laat diegene het woord doen. en als er iets gevraagd word , geef dan gewoon een antwoord , wat je hart ingeeft, sterkte. wees eerlijk.

Ga niets uit je hoofd leren!! Laat je hart spreken en vertrouw er op, dat je dit kunt. Dit kan je onmogelijk van te voren oefenen. Laat je gesprek vooral bestaan door te luisteren.

Spreek uit wat je positieve ervaringen zijn die je je van met de stervende persoon hebt en zul blijven herinneren. Dus hoe ze in positieve zin voortleeft. Als er ook vervelnde ervaringen zijn, geef in ieder geval een positieve conclusie. Bedenk wat je ongeveer zelf zou willen horen . N.B. Het is beter om positieve gedachten te uiten bij leven dan na het overlijden van iemand, vind ik.

dat je haar een goede laatste reis toewenst.. dat waren de laatste woorden die ik nog maar kort geleden tegen mij vader zei..een goede reis..

Daar kun je je geen beeld van vormen , een plan maken . Je HART van Liefde weet precies wat het doen moet op dat moment ! ZICHZELF zijn. En dan komen de woorden vanzelf. Zeg wat je voelt !

Ga op je gevoel af. Misschien hoef je nog niet eens iets te zeggen.Laat het van het moment afhangen. Waarschijnlijk komt het vanzelf als je haar stem hoort. Sterkte!

Afhankelijk van de persoon en relatie zou ik veel dank uit spreken voor wat deze voormij heeft betekent, dat ik bedroeft ben afscheid te moeten nemen maar dat dit niet opweegt tegen alle mooie momenten die je samen hebt mogen beleven, dat je de persoon in je hart zult blijven meedragen. En verder zo ik niet te veel zeggen maar luisteren en inhaken waar het kan en wenselijk is.

Spreek vanuit je hart. Afscheid nemen bestaat nl. niet, je komt elkaar ooit weer tegen. Heel veel sterkte met het gesprek en ook erna.

Inderdaad door datgeen je voelt om op dat moment te zeggen, Ik vind het eigenlijk niet zo erg gepast om dit te vragen op goeievraag, Omdat niemand hier weet wat voor band je met die persoon hebt, en echt alleen jij weet wat je het beste kunt zeggen, Dus mijn advies is: Zeg wat je voelt wat je moet zeggen. Groetjes Mirelly

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100