Link tussen lichamelijke kwalen die geestelijke blokkades aanwijzen. Waar vind ik goeie bruikbare info daarover? Boeken, sites, nog anders?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hmm, iets staat me bij dat ik hier al eens eerder een antwoord op heb gegeven. Mijn bijbel en welke in de meeste alternatieve boekwinkels/therapeuten te vinden is, is: De sleutel tot zelfbevrijding. Een heel dik en duur boek. http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/de-sleutel-tot-zelf-bevrijding/1001004001567247/index.html?Referrer=ADVNLGOO0020082402bn6 Toegevoegd na 5 minuten: Bekijk ook eens deze vraag: http://www.goeievraag.nl/vraag/veroorzaker-kanker-veroorzaakt-negatieve-energie.69737 Of deze: http://www.goeievraag.nl/vraag/ziete-crohn-erg-moe-imand.31418 Het antwoord van onze oude en wijze XiniX

Ik ben in het bezit van het boek *DE SLEUTEL TOT ZELF-BEVRIJDING" * het is een encyclopedie van de psychosomatiek. oorsprong en oplossing van 1300 ziekten ISBN:978-90-75849-32-5 geschreven door: Christiane Beerlandt Het boek telt 1337 pagina's Ik betaalde er een 2maand geleden 54 euro voor

Ja kijk...goede bruikbare informatie...het is best persoonlijk, wat ikzelf prettig vind en veel uit haal is het boek "De zin van ziek zijn" van Thorwald Dethlefsen en Rudiger Dahlke. Het is een eerste deel, en hierin gaan zij in op de achtergronden en filosofie van het ziekzijn en beter worden. Om inzichten te geven...het tweede deel heet "Ziekzijn: signalen van de ziel". Ik heb er veel van geleerd en inzichten gekregen.

Ik zit toevallig net te luisteren naar "Healing" van Dr. David Hawkins. Dat is een nieuw audio programma van 7 cd's die precies over dit soort dingen gaat. Is heel interessant. (ben pas bij cd 3 trouwens) De tracks hebben namen als : All Illness, Are Physical, Mental and Spiritual Can there be a benefit to an illness The universal healing balm Illness as a result of programming via the collective unconscious Five steps to healing an illness Become a loving being as a source of healing Is goeie info. Te koop op onderstaande link, of voor niks te downloaden via een torrent linkje.

Bronnen:
http://www.nightingale.com/prod_detail~pro...

In de boeken van Roy Martina staat hier heel veel over dit onderwerp. Zelf ben ik NEI-therapeut en werk ook met het opsporen van emotionele blokkades. Als je lichamelijke klachten krijgt, zit hier vaak een onverwerkt verdriet of trauma uit het verleden achter. Er zijn verschillende opleidingen in te doen via Roy Martina of de Andromeda Academy. Ook hier hebben ze veel boeken over dergelijke onderwerpen.

Bronnen:
www.andromeda.nu
www.roymartina.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100