Waarom hoor je nooit over dierengeesten?

Je hoort zo vaak over geesten op tv of van een persoon die erover verteld of iets dergelijks maar het betreft altijd mensen. Waarom nooit dieren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is een persoonlijk verhaal.. Mijn vriendin en ik fietsten eens 's nachts over een viaduct over de a7,het was omstreeks 12 uur.Vlak naast dat viaduct zit een dierencrematorium,en daaromheen zitten er geen boerderijen. Wij hadden geen drank of drugs op en we hoorden allerlei soorten honden blaffen! Nou,volgens mij zetten ze geen dieren in de wacht tot ze verbrand worden... En nog gekker is dat 8 km verder,zit er bij een rotonde een dierenpension,daar hadden we smiddags dus wel enkele honden horen blaffen,maar toen omstreeks 1 uur 's nachts was het helemaal stil. Wij zijn beide enorme hondenliefhebbers. Dit is het vreemdste en enige voorval wat ik mbt dierengeesten heb meegemaakt.Ik heb geprobeerd er een rationele verklaring voor te vinden maar ik kan het niet anders zien dan dat ik dierengeesten heb gehoord,ik ben zowiezo spiritueel ingesteld. Deze was het...

Je hoort er vaak genoeg over. Er zijn mensen die een bijna dood ervaring hebben, en eenmaal door de tunnel komen ze vaak weer in aanraking met hun lang overleden hond of huisdier. Ik denk dat alles wat overlijdt, weer terug gaat naar zijn maker, inclusief de dierengeesten.