Als reïncarnatie bestaat, hoe kunnen er dan geesten (overleden mensen) bestaan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zielen zullen niet direct naar een ander lichaam overgaan. Daar zit een tijdsperiode tussen. Bovendien zal niet iedere ziel terugkomen. En sommige zielen kunnen zich afsplitsen (delen) en er ontstaan de tweelingzielen die elke een eigen lichaam kunnen nemen, of de 1 zal een gids worden en een ander in een lichaam overgaan. Elke persoon heeft zijn persoonlijke gids. Daarnaast zijn er altijd nog helpers om zich heen. De zielenwereld is veel groter dan de mensenwereld.

Theoretisch gezien: Wanneer mensen overlijden met nog openstaande taken krijgen zij eerst nog de tijd om die taken uit te voeren. Voordat zij 'verder' mogen gaan en tot reincarnatie over kunnen gaan. Ook kan het zijn dat sommige overleden mensen nog geen vrede en rust gevonden hebben en tot de reincarnatie tijd gaan rond dolen.

Reïncarnatie bestaat niet, evenmin geesten... Het is eigenlijk een nette paradox. Sinds het begin van de mensheid neemt de bevolking toe. Dat betekent dat er meer geboortes zijn dan sterfgevallen. Dan zou er dus altijd een tekort zijn aan zielen. Het vermeende bestaan van geesten, de zielen van mensen, spreekt dit tegen. Anderzijds zou dit kunnen betekenen dat zielen niet gerecycled kunnen worden. Dan is reïncarnatie uitgesloten... Nog zoiets: De bevolking neemt toe. Waar komen die zielen vandaan? Immers, iedereen heeft toch een ziel. Bij bevolkingstoename moet er dus een soort productie zijn....

Reïncarnatie bestaat niet en geesten van overledenen bestaan ook niet. Wie wel bestaat is:Satan en zijn demonen,welke superleugenaars zijn Wees er voor op je hoede!

Die geesten gaan zodra ze uit een lichaam gaan, nog niet meteen over naar het reincarnatie gedeelte. Eerst krijgen ze nog even de tijd om te wennen en misschien nog wel andere dingen te doen, in een soort van morgenland zeg maar. En zodra hun tijd dan daar is gekomen, dan worden ze gereincarneerd. ( uiteraard kan het wel een tijd duren voor de geest een nieuw lichaam krijgt)

Zodra je overlijdt zal je ziel zich losmaken van het lichaam, en zich naar het licht of het duister begeven, al dan hoe je hier geleefd hebt. Voor sommige zielen zal het nodig zijn om opnieuw te gaan reïncarneren, omdat ze hun taken niet of niet goed genoeg uitgevoerd hebben, en is het daarom noodzakelijk om weer een nieuw leven te hebben, en dezelfde lessen weer gepresenteerd te krijgen, in de hoop dat ze dan wel opgepakt worden. Ik vind dat al iemand is overleden, je hem of haar met rust moet laten, hij of zijn heeft zijn leven hier gehad, en het is achter de rug. Je moet je richten op je eigen leven, hoe wil je dat je leven eruit ziet? Is dat een goed liefdevol leven, waar kies je voor.

Reïncarnatie,noch geesten bestaan,daarmee is deze vraag academisch geworden.

Als je het kunt zien, kunt kennen, zolang zal het niet bestaan, zolang is het niet waar! Slechts het 'ongekende' is de enige waarheid.. of algehele niet-waarheid zou ik het beter kunnen noemen! Zolang ook maar 1 iemand het ontdekt, leert kennen, kent of herkent, is het niet waar!

Als iemand over is ( overleden) gaat er enige tijd over heen voor een goede paragnost met deze ziel kan communiceren. Voor sommige zielen bestaat de mogelijkheid om niet te hoeven reïncarneren, maar dat hangt van je prestaties in je leven af. en de behaalde doelstellingen.Voor iemand weer reïncarneert kan een periode van enkele dagen tot eeuwen inhouden. Er zijn voldoende goede boeken over dit onderwerp.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100