Kunnen edelstenen te sterk zijn voor je?

Hoi, ik heb gisteren een op afstemming gemaakte orgonite piramide ontvangen in de chakrakleuren.
Deze blijkt echter te sterk te zijn voor me. Ik had afgelopen nacht nachtmerries en als ik de piramide vasthoud dan heb ik een beklemmend gevoel op de borst en hals. Ik vroeg raad aan een spiritueel iemand en deze bevestigde dat de piramide m.b. de stenen die erin zitten veel te sterk zijn. Vooral de rode/oranje laag en dus negatieve energie of entiteiten kunnen aantrekken. Ook kan alles wat ik afgelopen jaar bereikt heb teniet worden gedaan.
Ik heb eens iets dergelijks voor gehad met edelstenen online te kopen. Toen zat er een slechte geest in huis. De piramide heb ik op een spirituele groep gekocht iemand die ze zelf maakt.
Stenen zijn
Bergkristal, amethyst, seafoam andara blauw, amazoniet, turkoois, Aventurijn emerald andara, honingcalciet

Weet jij het antwoord?

/2500

Hoe jij op edelstenen reageert is erg afhankelijk van jouw mindset. Past een systeem met piramides en edelstenen totaal niet bij je mindset (ben je vooral rationeel ingesteld) dan zal de piramide ook niets met je doen. Past het wel bij je en dan kun je mentaal kracht aan zo'n voorwerp ontlenen. Zelfs al doen de stenen wetenschappelijk gesproken helemaal niets, dan nóg kun je er mentaal energie van krijgen. Zowel positief als negatief. Wántrouw je de edelstenen of ben je er op een andere manier op de verkeerde manier van onder de indruk, dan kunnen ze dus inderdaad ook mentaal belastend voor je zijn. Ga eens goed voor de piramide zitten en laat het voorwerp op je inwerken. Voelt het goed en geeft het vertrouwen,dan kan een edelsteen nooit te krachtig voor je zijn. Voelt het ook maar een beetje niet goed... dan... weg met dat ding ! Zo simpel is het.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100