hoe geesten bestaan oke ik weet dat als mensen doot gaan dan gaat hun geest naar de hemel maar hoe bestond een geest als eerst?

ik bedoel ja logish dat als je dood bent dat je geest dan naar de hemel gaat maar hoe is dat bestaan hoe zijn geesten bestaan leg me uit A.U.B

Weet jij het antwoord?

/2500

Engelen zijn geesten die in de hemel leven. Ze zijn een hogere levensvorm dan mensen. De ware God, ook een geest, heeft de engelen geschapen voordat hij de aarde maakte (Job 38:4, 7; Mattheüs 18:10). Jehovah heeft miljoenen trouwe engelen om zich heen. (Lees Psalm 103:20, 21; Daniël 7:9, 10.)

Bronnen:
https://wol.jw.org/nl/wol/d/r18/lp-o/20124...
https://www.jw.org/nl/publicaties/tijdschr...

Troost je met de wetenschap, dat geesten uitsluitend hersenspinsels zijn van "gelovige mensen". Mensen die antwoorden met Bijbelse teksten halen alleen maar teksten aan die uiteindelijk zijn opgeschreven door MENSEN. Bijbelse teksten komen echt niet van God. Het wonder van Lourdes is een hersenspinsel van een puber (Bernadette Souberoux) en het verschijningswonder van Fatima blijkt een verzinsel van een aantal nonnen, die dat in een brief aan de Paus hebben aangegeven. Alleen dat laatste is in Rome nooit toegegeven; bedenk, dat het de Kerk altijd héél veel geld heeft opgeleverd. Voor geld wordt heel veel gedaan, zelfs de gelovigen belazeren.