Kun je een astraal lichaam ook voelen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, dat kan! Wanneer je het hebt over een astraal lichaam, zonder een fysiek lichaam, kun je dit waarnemen door het voelen van kou. In iemands gevoel zit natuurlijk wel verschil, de één kan het anders waarnemen als een ander. Wanneer je probeert een aura te voelen, dan kun je dit op verschillende manieren voelen. Je kunt op een afstand waarnemen, warmte, een trilling, tinteling, dat kan verschillen in gevoel. Wanneer je héél geconcentreerd voelt, kun je zelfs voelen wanneer je door die aura heen gaat.

Nee dat gaat niet... Ik noem het astrale lichaam je chauffeur... En je lichaam je auto... Het astrale lichaam is degene die voelt, hij kan alles voelen behalve zichzelf... Net zoals een spiegel nooit zichzelf kan spiegelen... Het spiegelt alles, maar nooit zichzelf... Toegevoegd na 17 minuten: Voor de volledigheid toegevoegd: Een ander astraal lichaam kun je wel voelen, dat klopt wat Jeanette hieronder zegt... Ik heb het over het eigen astrale lichaam en zij over een ander astraal lichaam, klopt helemaal Jeanette... +1 ook...

Ja. het is het geheel van 'bewust' en 'onbewust' aanwezig zijn. Het is datgene waarmee mediums contact maken. het is datgene, dat de persoonlijkheid uitstraalt. Hierbinnen bevinden zich zowel schaduw als licht. De aardse dualiteit. daarom is informatie afkomstig van dit niveau van bewustzijn vaak onzuiver. Het werkt hetzelfde als 100 mensen dezelfde vraag stellen: je krijgt 100 verschillende antwoorden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100