Is het zien van dubbele getallen een teken van engelen? Zoja wat willen zij hiermee duidelijk maken?

Toegevoegd na 1 dag:
Ter verduidelijking: ik zie overdreven vaak getallen als 11.11 12.12 22.22 09.09 en ga zo maar door. En dan bedoel ik met name op de digitale klok. Misschien is het een tic maar het schijnt dat er meer mensen zijn die deze getallen vaak zien en deze als tekens van engelen beschouwen. Vandaar de vraag..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Na je toelichting in de reacties begrijp ik wat je bedoelt. Dat is een bekend effect. Ritsuka heeft in een reactie onder de vraag al een goede aanzet gegeven van hoe dit effect wordt verklaard. Bij de zwangere vrouwen van Ritsuka gaat het nog om iets dat je toevallig ziet. Het zien van dubbele getallen op een digitale klok is al een stuk minder toevallig, omdat je het onbewust stuurt. Neem nu jouw geval. Het is je ooit opgevallen, en sindsdien is dit effect onbewust altijd in je gedachten. Als jij nu toevallig een digitale klok ziet die 14:10 aangeeft, zul je er geen aandacht aan besteden. Je zult die 14:10 direct vergeten, want het is niets bijzonders. Als jij op de digitale klok echter 14:14 ziet, zul je direct vol aandacht zijn. Hee, zul je denken, alweer!!! Dus die 14:14 zul je heel goed onthouden omdat je er na een toevallige blik zelf veel aandacht aan geeft en er actief mee bezig bent. Het resultaat? Aan het einde van de dag zul je de 14:10, de 15:07, de 15:45, de 16:28 en al die andere tijden die je hebt gezien, compleet zijn vergeten. Maar de 14:14 en de 17:17 heb je goed onthouden. Ofwel: in JOUW herinnering heb je ALLEEN maar 14:14 en 17:17 gezien. En dat zou inderdaad heel bijzonder zijn ... ... als het waar zou zijn. Maar het is geen waarheid. Het is jouw selectieve herinnering. Vergelijkbaar met op straat alle kleuren auto's zien die er maar zijn, om daarna via selectief geheugenverlies al die auto's te vergeten behalve de lichtblauwe. Raar voorbeeld misschien, maar goed - ik wil er maar mee duidelijk maken dat je in dat geval oprecht van mening zou zijn dat er alleen maar lichtblauwe auto's op straat rijden. Je zou daar een betekenis achter gaan zoeken - maar die betekenis is er niet, omdat je zelf je eigen waarneming hebt gemaakt. Met de dubbele cijfers is het precies zo.   Toegevoegd na 4 minuten:   Het is zelfs sterker. Hierboven noemde ik het voorbeeld van de 14:10 die je direct weer vergeet. Maar dat klopt net niet helemaal, bedacht ik me later. Je ziet die 14:10, je vergeet die getallen, maar omdat je er onbewust zo mee bezig bent, weet je dat het niet lang zal duren voor er weer een dubbel cijfer verschijnt. Daardoor ga je, zonder het te beseffen, vanaf dat moment beter op de klok letten. Als het dan 14:14 is, is de kans veel groter dat je dat "toevallig" zult zien. Dus je onthoudt het dubbele getal niet alleen beter, je kijkt onbewust ook nog eens selectief. Zo zorg je voor je eigen waarnemingen, EN je onthoudt selectief precies die waarnemingen.  

Engelen zijn dienende geesten, geschapen door God. Slechts soms worden engelen zichtbaar voor mensenogen. Er bestaan verschillende soorten engelen met verschillende taken op aarde, waaronder het brengen van boodschappen. Er zijn ook gevallen engelen. Maar engelen hebben niets van doen met dubbele getallen. Toegevoegd na 3 minuten: Het is een dwangneurose wat men wilt aanpraten.

Op de website in de 1e bron staat dat het een teken van je beschermengel zou kunnen zijn +uitleg over de verschillende getallen Op catharinaweb vind je ook uitleg over de getallen. persoonlijk denk ik dat het toeval is, hoe vaak kijk je op de klok/pc/treintabel dat je géén dubbele getallen ziet en waarom hecht je daar geen waarde aan? Misschien is vijf over 11 wel een veel interessanter tijdstip dan 11 over 11. Wie zal het zeggen?

Vanuit een ruimer standpunt bekeken én indien jij voor het bestaan van engelen openstaat dan is alles wat jij waarneemt een teken van engelen. De waarde die Jij zelf aan bepaalde tekens hecht is bepalend voor de wijze waarop jouw brein hiermee omgaat en de wijze waarop jouw brein hiermee omgaat is bepalend voor de karakteristieke transformatie-eigenschappen van de hormonen die je activeert. Kortweg gezegd, jouw geloof en/of geloofsovertuiging bepaalt via hormonale processen welke verifieerbare werkelijkheid er voor jou volgt. Je krijgt dus altijd bewijzen voor datgene waar jij in gelooft. Dus ook als je ergens niet in gelooft dan geloof je in het tegendeel en dan activeer jijzelf via hormonale processen waarneembare bewijzen om dat tegendeel bij anderen aan te tonen. Dus als jij bij het zien van dubbele getallen gelooft dat de engelen jou waarschuwen voor onheil dan ben Jij degene die via hormonale processen voor een onheilspellend waarnemingsveld zorgen. En als jij bij het zien van dubbele getallen gelooft dat de engelen jou laten weten dat je overstelpt gaat worden met Geluk of Financiële overvloed dan zal zich dat ook gaan manifesteren al jij er maar sterk genoeg in blijft geloven. Indien meerdere mensen in de juistheid van een bepaalde voorspelling geloven dan worden de activatiecodes ter transformatie van idee naar werkelijkheid versterkt worden en dan zal die voorspelling ook zich ook daadwerkelijk manifesteren bij een grotere bevolkingsgroep en het meest duidelijk waarneembaar bij diegenen die zich er bewust of onbewust het meest voor open gesteld hebben. In wezen zijn alle tekens van het Universum (van de engelen) geprogrammeerd om constructieve transformatieprocessen op gang te brengen doch vanuit ons ongeloof verstoren wij zelf dat constructieve proces en dan lijkt het er op dat bepaalde zaken (of heel veel zaken) verkeerd lopen of onheil brengen. Wijzelf zijn dus op eender welk moment verantwoordelijk voor hetgeen wij via de aard en/of het karakteristieke van onze bewuste én onbewuste geloofsovertuiging op gang brengen. Bijgevolg zijn wijzelf en niemand anders verantwoordelijk voor hetgeen zich afspeelt in onze, als persoonlijk ervaren, leefwereld. Dus in feite activeren wijzelf de engeltjes of de duiveltjes capaciteiten in onze leefwereld. Dus je bent zelf een engeltje dat bij eender welke maan voor grote en kleine wondertjes blijft instaan ;-) Liefs en vertrouw gerust op de constructieve bedoelingen van eender welk getal of signaal!

Als je denkt dat dat zo is, dan zou je ook zelf ook kunnen bedenken wat ze je duidelijk willen maken. Als iemand je het zou vertellen; het betekend -speciaal voor jou- dit en dat is dat net zo bedacht als wanneer je je verklaring zelf bedenkt namelijk. Dus als je er toch in gelooft, bedenk dan gewoon je eigen betekenis. Dat is veel makkelijker. Maar besef je ook dat het nietszeggend is. Dezelfde nietszeggendheid als een figuur in een wolk of de vorm van een vlek of allerlei andere toevalligheden. Gewoon leuk, verwondert, meer niet :-) succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100