Wat betekend het als je in paranormaal opzicht een kind bij iemand ziet?

Als iemand paranormaal is krijgt ie soms beelden bij iemand door, die kun je n niet altijd plaatsen . Zou een beeld van een kind het beeld van een toekomstig kind kunnen zijn * van de ziener zelf of van iemand uit zijn buurt ( en wie heeft dat wel eens ook zo gezien, gevoeld. De vraag is in paranormaal opzicht en heeft niets met waanbeelden te maken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als het kind bij iemand specifiek te zien is, is het waarschijnlijk dat het bij die persoon hoort. Niet in de toekomst maar in het verleden, dus een overleden kindje. Kan zelfs bij die persoon nog te zien zijn vanuit een vorig leven. Iemand die mediamiek is kan helpen het kind verder te laten gaan naar het licht.

dan zijn er vier mogelijkheden ; hij maakt gebruik van cold reading of van hot reading of hij bluft of hij liegt . paranormaliteit is nog nooit bewezen , er ligt een miljoen klaar in New York van de beroemde sceptic organisatie

Aangezien er geen enkele reden is om aan te nemen dat mensen die BEWEREN iets te zien, ook daadwerkelijk iets waarnemen, zijn er aan e mogelijke interpretaties natuurlijk ook geen grenen ; slechts aan de fantasie van de interpretator. Een kind bij iemand zien kan refereren aan : - een toekomstig kind - een mógelijk toekomstig kind - een overleden kind - het kind dat de persoon vroeger zelf is geweest - een geleidegeest in de vorm van een kind - een archetype " kind" zoals iedereen dat nog als deel van zijn of haar persoonlijkheid heeft - een kind uit een vorig leven - de persoon zelf uit een vorig leven (dat eventueel maar kort was) - een kind uit een toekomstig leven - de persoon zelf in een toekomstig leven - een algemene manifestatie van " het kind-zijn" Daar houdt het voor mij even op, maar er zijn ongetwijfeld nog meer constructies te bedenken. Belangrijkste is dat de eventuele " verklaring" achteraf altijd klopt of lijkt te kloppen, om de geloofwaardigheid te verhogen. Toegevoegd na 3 minuten: Even een kleine correctie op mijn eerste zin : ...ook daadwerkelijk iets WEZENLIJKS / BESTAANDS waarnemen. Waarnemen doen ze zeker, maar dat betekent niet dat er ook echt een kind - in welke vorm dan ook - is buiten het hoofd van de waarnemer. Zoals ook geesten en dromen slechts bestaan in het hoofd van degene die ze ervaart.

Iedereen heeft een kindje in zich zitten. Het is namelijk zichzelf die op een bepaalde leeftijd is blijven hangen in een drama. Je merkt het als een volwassen iemand plotseling heel anders gedraagd. Als diegene plots stug gaan doen, of heel boos wordt, of wellicht erg terughoudend. Het is dan eigenlijk het kindje die zich zo gedraagd. Het kindje die niet weet hoe het moet communiceren, die nog niet volgroeid is om zich als een volwassene te uiten. Daarnaast is het kindje nog omringt door emoties, heeft het zelf niet de kennis en de kunde om zich over de drama heen te zetten. Het kindje komt telkens weer naar boven, wanneer er situaties zijn die gelijkwaardig zijn als het drama die het kindje toen heeft moeten meemaken. Op verschillende momenten kunnen er kindjes zijn ontstaan. Hoe jonger het kindje, hoe minder communicatief vaardig het is. Hoe meer het oergedrag naar boven komt. Dus toont iemand dit soort oergedrag, bedenk dan dat dit het innerlijk kindje is, welke nog steeds moeilijkheden heeft met situaties. Steun mentaal het kindje, en je steunt dan ook de volwassene. Ideaal zal zijn als de volwassene zelf zijn eigen kindje kan steunen.