Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat zeggen ze over de weegschaal in de liefde?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
950
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
De weegschaal kan belangrijk zijn in de liefde. Vooral als je het belangrijk vindt dat je geliefde niet te veel weegt. Dan moet je de weegschaal extra in de gaten houden.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Vraag je een Weegschaal mee uit, dan kan 't best lang duren voor je een ja of nee krijgt. En als de Weegschaal dan uiteindelijk beslist heeft, gaat hij/zij zeker mee, want hij/zij wil je niet kwetsen. Je weet alleen dan nog niet of de Weegschaal een afspraakje met je ziet zitten, omdat ie jou zo leuk vindt... Dat is een Weegschaal: wikken en wegen. En vooral ook goede vrienden proberen te blijven met iedereen. Ze hebben een gruwelijke hekel aan ruzie. Zelfs een kleine woordenwisseling brengt ze al uit hun evenwicht. Weegschalen kunnen dan ook uitstekend bemiddelen bij conflicten. Ze brengen de boel weer in balans.

Het zijn charmante mensen die houden van harmonie en mooie dingen. Geen kitcherige prullaria of trendy gadgets, maar stijlvolle en klassieke accessoires. Als je iets wilt geven, scooi je eerder met een fraai ingepakte, klassieke rode roos dan met een 'reclame van de week' boeket.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding