Is dat zo, dat mensen die als sterrenbeeld "waterman" zijn. Vaak verlegen mensen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Onzin, wie heeft je dat vertelt. Verlegenheid is van alle mensen en is echt niet afhankelijk in welke maand je geboren bent.

Nee, die luisteren liever als ze nix grappigers weten.

ik ben waterman (vrouw)ik ben echt niet verlegen te noemen,dus dat gaat hier niet op..

gemiddeld genomen zal een waterman niet verlegener zijn dan bijv. een boogschutter of rweelingen. Toegevoegd na 52 minuten: Tweelingen dus..

ALs dat zo is, ben ik zeker niet in februari geboren!

HIHI, nou, voor mij geldt dat zeker niet hoor!!!! En voor mijn vriend ook niet!!!

Hangt er van af welk weekblad je leest.

Verlegen mensen komen in ieder sterrenbeeld voor,en niet speciaal in een soort sterrenbeeld.

Antwoord is heel kort: Neen, dat is niet zo.

Haha, ik begin te betwijfelen of de ooievaar zich in het geval van mijn vader niet een maand vergist heeft dan. Hij is waterman, maar van verlegenheid is absoluut geen sprake.

Ik weet niet of er in verhouding meer verlegen watermannen zijn dan verlegen mensen met een ander sterrenbeeld. Dit kan je aan het toeval toe schrijven -of niet. Sommige mensen geloven stellig in astrologie en anderen niet. ======================================== Karakteristieken die aan de waterman toegewezen zijn: onpersoonlijk intuïtie depressief tiranniek bedacht argwanend sympathie afscheidend individualistisch communautair tegendraads extreem U bent koppig, onafhankelijk en vooral mentaal ingesteld, met het emotionele en gevoelens heeft u grote problemen. U houdt niet van bevelen krijgen. U heeft de tijd nodig om er zelf over na te denken, dwang verdraagt u niet. ======================================== Dus zelfs de astrologen beweren dat een waterman alles behalve verlegen is. Ik denk dat ik je dan een volmondige "nee" als antwoord kan geven.

Die ervaring heb ik zelf niet maar ben wel iemand die de kat uit de boom kijkt :-)

Ik dacht altijd dat watermannen heel erg van gezelligheid houden en juist niet verlegen zijn. Ik ken een aantal watermannen en zij zijn beslist niet verlegen. Komen graag onder de mensen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100