is er bewijs voor het bestaan van aliens?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

'Believers' denken het definitieve bewijs te hebben gevonden dat buitenaardsen bestaan en dat ze al lang zijn geland op aarde. De UFO-enthousiastelingen beroepen zich op één van de duizenden 'X-files' van de FBI die onlangs werden vrijgegeven. http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00835/Hottel_Guy_835712a.pdf Daaruit zou blijken dat samenzweringstheorieën over een UFO-landing bij Roswell in New Mexico in 1947, best wel eens waar zouden kunnen zijn. In het document uit 1950 maakt een FBI-agent melding van drie neergestorte vliegende schotels. In elk van de ronde vliegtuigen, met een diameter van 15 meter, bevonden zich drie 'mensachtige' lichamen van slechts een meter lang. Ze waren gekleed in een 'metaalachtig textiel.' FBI-agent Guy Hottel tekende de verklaring op uit de mond van een onderzoeker wiens naam gecensureerd is. Volgens hem waren de UFO's gecrasht vanwege een storing door radars die in het gebied stonden. De Britse UFO-expert Nick Pope denkt dat het document hét bewijs kan zijn van buitenaards leven. "Dit zijn de echte X-files," zei hij tegen The Sun.

Bronnen:
http://www.telegraaf.nl/buitenland/9506962...

Nee, niet openbaar en sluitend bewijs. Als dat zo was hadden wel meer mensen er in gelooft dat ze bestonden. Maar er zullen altijd mensen blijven die beweren dat het wel bewezen kan worden/is of dat er complottheorieen zijn dat bewijzen worden achter gehouden en zo...

Er is een statistisch 'bewijs': De radioastronoom Frank Drake heeft er een formule voor opgesteld, door het grote aantal onbekend elementen hierin lopen de uitkomsten nogal uiteen. Van bijna nihil tot zeker. Door het ongelooflijke aantal sterren en dus hoogstwaarschijnlijk nog grotere aantal planeten in het heelal; waarschijnlijk biljoenen (1.000.000.000.000), is de kans op leven op andere planeten echter bijna niet uit te sluiten. Of het intelligent leven is weer een tweede. En of ze ooit met ons (of wij met hen) zullen communiceren is door de grootte van datzelfde heelal weer een derde.

Bronnen:
https://secure.wikimedia.org/wikipedia/nl/...

Er zijn ook mensen die beweren dat ze eerst goden werden genoemd, later geesten of entiteiten, en nu aliens. Ook zijn er mensen die geloven in de binneaarde dat zouden dan ook een soort aliens zijn.

Bronnen:
wereldgeheimen.nl

Er zijn veel waarnemingen waar je je wenkbrauwen best omhoog van kunt trekken. De impact van deze incidentele en steeds unieke waarnemingen, bestaande uit een enorme berg aan foto's en video's hebben nooit tot een echte overtuiging geleid van het grote publiek. Ook al hebben meermaals zelfs hele steden tegelijk lichtformaties aan de hemel waargenomen die op geen enkele verklaarbare manier bewogenen en op alle mogelijke manieren zijn vastgelegd, zelfs deze grootschalige waarnemingen gaan weer voorbij en komen in de stoffige archieven terecht. Waarom dat is vind ik zelfs een interessantere vraag dan dát er buitenaardse wezens bestaan, een kans die namelijk statistisch gezien 100% is. Niet gelijk aan de kans dat deze op aarde zijn overigens! Want wat je niet wilt waarnemen, doet ook niet mee. Willen wij er dagelijks aan geconfronteerd worden dat een groot deel van de wereld honger heeft omdat de rest op een egotrip zit en zijn bezittingen niet eerlijk wilt verdelen? Het is dus niet de vraag of er bewijs is voor het bestaan van aliens maar de definitie van wat dat bewijs inhoud en wat we met dat bewijs dan zouden doen.

Ja dat is er. Helaas heb ik dat bewijs niet in bezit.

Nee, anders was het wel in een echt wetenschappelijk tijdschrift gepubliceerd geweest.

Sommige mensen vinden van wel maar andere mensen zeggen dat het onmogelijk is. De link hieronder is misschien een bewijs maar het kan natuurlijk ook een grap zijn natuurlijk http://www.telegraaf.nl/buitenland/9566922/___Dode_alien_gevonden_in_Rusland___.html