Spirituele kant ontwikkelen

Ik zou graag mijn spirituele kant beter ontwikkelen. Ik ben erg gevoelig, voel veel dingen aan en weet vaak van te voren al of iets wel of niet gaat gebeuren. Ook zou ik graag iets met energie willen doen (ik kan wel een beetje quantum touch).

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer de bibliotheek, misschien kan je daar meer erover vinden in boeken

Je kan je spirituele kant ontwikkelen door elke dag wat tijd voor jezelf te nemen en te mediteren. Je kan ook besluiten om boeken te gaan lezen die je aanspreken. En neem dagelijks wat tijd om te bezinnen, sluit je ogen en ga naar binnen,want hoe meer je mee gaat in de drukte van alledag, hoe minder je spiritualiteit ontwikkeld wordt.

Het praten met verschillende mensen die iets kunnen vertellen wat spiritualiteit precies inhoud. Ook het bezoeken van gezellige middagen of avonden met gelijkgestemde mensen. Meestal zijn deze avonden of middagen gratis. Wij noemden het ons spirituele café. Waar veel werd gepraat en een ieder kwam aan het woord. Ook door het delen van gedachten en als je een boek hebt gelezen kun je daar over van gedachten wisselen. Heet enige wat je daar voor kwijt bent is een bijdrage voor de thee. En ook dat is geen verplichting. Als ik jou was ging ik eens op zoek gaan naar iets dergelijks. In veel plaatsen hebben ze wel het een en ander. Zoek eens op internet en daar vind je ook wel eens wat. Probeer het en kijk dan voor je zelf of je het iets vindt. Alle groepen zijn niet gelijk en meestal is zo'n groepje maar klein en wordt ook wel gewoon gezellig gehouden bij een van de mensen thuis. Is wel heel intiem. Laat je niet afschrikken door het gevoel in een groepje te zijn maar wees wel kritisch. Je zegt zelf wel heel gevoelig te zijn dus dan wéét je zelf gewoon of het goed voelt. Ik hoop dat je hier wat mee kunt.