Wat zijn de eigenschappen van het sterrenbeeld tweeling

Weet jij het antwoord?

/2500

De enige eigenschap waar je zeker van bent is dat je geboren bent tussen circa 21 mei en circa 21 juni. Persoonlijkheidseigenschappen kun je niet afleiden aan je sterrenbeeld.

www.gerardlenting.nl/astrokaart/Astrotweelingen.html www.newage.rubriek.nl/spiritueel/tweelingen.php www.horoscoopvandaag.eu/sterrenbeelden/tweeling.html Hier kun je vast wel iets leuks in vinden.

ik hoor altijd dat 2lingen 2 kanten hebben. ik en mijn andere ik zijn het hier helemaal mee eens! de voor en de achterkant. ff zonder gein.... eigenschappen staan niet in de sterren, deze worden bepaald door je genen, opvoeding, omgeving, vrienden, karakter, etc. door van alles en nog wat, maar beslist #niet# door sterren.

Het sterrenbeeld Tweelingen (Gemini) is een sterrenbeeld aan de Noordelijke hemel. De helderste sterren in Tweelingen zijn Pollux, Alhena en Castor. Castor en Pollux zijn dan ook meteen de tweeling waar het sterrenbeeld naar genoemd is. Castor en Pollux zijn volgens de Romeinse mythologie de stichters van Rome. Het sterrenbeeld Tweelingen is op het Noordelijk Halfrond zichtbaar van december tot maart, en de beste kijktijd is midden februari om 9 uur 's avonds. Er is ook een meteorietenzwerm die genoemd is naar het sterrenbeeld (omdat ze schijnbaar vanuit een punt in het sterrenbeeld Gemini komen), nl. de Geminiden. Deze zwerm is dit jaar waar te nemen op 14 december.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Tweelingen_%2...

Alle tweelingen die ik ken (en dat zijn er een stuk of zes) hebben er moeite mee om beslissingen te maken of keuzes door te zetten. Eergisteren, letterlijk: "Ik moet zo weg, want ik moet eigenlijk nog even naar mijn werk om wat dingen te doen." Een minuut later: "Nee ik bel haar op, ze kan best ze zaak zelf afsluiten. Ik ga toch niet." Verder zijn het allemaal verschillende mensen, maar dat hebben ze echt wel gemeen, en meer dan mensen met andere sterrenbeelden (hoewel Weegschaal het ook wel een beetje heeft)

Natuurlijk moet je alle eigenschappen niet te precies nemen, maar geciteerd uit het boek:ongelukkig gesternte in de liefde astroligische overlevingsgids voor verliefden staat: 'element: lucht. de fluwelen tong van de Tweelingen is beroemd door meer dan alleen telefoonseks. Kenmerk: wispelturig. gegoochel met vijf of zes minnaars en twee officiëlere relaties vergt talent. Symboliek: tweelingen hebben twee keer zoveel plezier - en pijn. heerser: mercurius, het rapst van tong en geringste concentratievermogen van het universum Romantisch idool: james bond Romantisch aanpak: meervoudige persoonlijkheid Favoriete openingszin: 'de laatste tijd nog een goed boek gelezen? droomafspraakje: drie boezemvrienden of vriendinnen die gek zijn op hem/haar en elkaar de hele nacht feliciteren daat ze zo ontzettend boft Erogene zone: de handen, handvaardigheid, handgemeen, handboeien. seksuele kronkel: jij bent de liefde aan het bedrijven, de tweeling denkt aan een andere baan, een nieuwe liefde en een oude vlam.

Bronnen:
Hazel dixon-Cooper, ongelukkig gesternte...

Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Tweelingen hebben een tweeledige persoonlijkheid, zijn complex, tegenstrijdig en moeilijk te definiëren. Het positieve hiervan is dat ze zich makkelijk kunnen aanpassen, maar aan de andere kant hebben ze hierdoor twee aangezichten en zijn ze wispelturig. Het sterrenbeeld Tweelingen is verbonden met Mercurius, de planeet van de kindertijd en de jeugd, en degenen die hieronder vallen hebben daardoor ook de deugden en ondeugden die zo typisch zijn aan jonge mensen..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100