Hoe vind ik een betrouwbaar medium?

En daar bedoel ik mee dat ik graag alles wil horen, antwoord wil op elke vraag die ik stel ook al zou dat antwoord minder prettig zijn...

Toegevoegd na 4 uur:
laat ik dit toevoegen: ik heb een serieuze vraag gesteld.. de antwoorden proberen me er grotendeels ervan te overtuigen dat een medium onzin is en je probeert op te lichten.. maar ik stel de vraag om dat ik er wel in geloof en iemand zoek die goed omgaat met die gave.. dus ik hoop op reacties van personen die daar ervaring mee hebben..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zal naar beste vermogen je een antwoord geven. Voor een ieder is een medium een persoonlijk gebeuren. De een vind die persoon en de ander weer een ander. Er is heel veel kaf in t`koren en daarom moet je bij jezelf goed te rade gaan. Vraag eerst aan jezelf waarom en wat wil ik bereiken wat wil weten. Schrijf dat op. Als het goed is liggen daar ook je antwoorden al dichtbij. Dit heb je zeker nodig straks. De beslissing om de keuze van een medium bereiken kan als volgt. Ga naar www,paranormaal noorholland.nl of www. paranormaal------------jouw provincie.nl Je ziet hier heel wat mediums van naam. Ga eerst je inlezen in hun blogs waarin ze vertellen wat ze doen, en waar hun grootste interesses liggen. Hierdoor zal er beslist iemand bijzijn die je aanspreekt en als je dat voelt is de eerste mogelijkheid geschapen voor contact. Het waarom dat ik dit schrijf zit hem in het feit dat je werkt met eigen gevoel en inzicht voor een persoon. Er zijn best heel veel goede mediums maar het is m`n overtuiging dat het met diegene wederzijds moet klikken. Het vertrouwen moet goed zijn, ook als je minder leuke dingen hoort. Elke provincie heeft aansluiting op dit genoemde netwerk. Ik denk dat je er wel meeweg komt. Ik wens je succes. Groetjes Addy Toegevoegd na 5 minuten: Nog even dit, kijk en zoek critie`s. Tarieven zijn in een georganiseerd netwerk en groepen meestal gelijk. Met de vragen stellen aan jezelf heb ik bedoeld dat je probeert eerst inzicht te krijgen van jezelf het zoeken naar het onderbewuste. Je hebt dan al aardig wat voor werk gedaan.

Er zijn weinig echt goede mediums die je alle antwoorden kunnen geven. Hier komt bij dat een medium niet op iedere vraag één voor jou wenselijk antwoord kan geven...

Je vraagt iets onmogelijks, waarbij de belangrijkste vraag (aan het medium....) is of een medium altijd het juiste woord spreekt. Dit lijkt me godsonmogelijk.

Betrouwbaar en medium gaat natuurlijk niet samen; dat is een paradox, dus die ga je niet vinden. In het beste geval vind je een medium dat redelijk goed is in haar-zijn ´vak´(mensenkennis, psychologisch inzicht, lichaamstaal lezen) en er ook zelf in geloofd, maar die kans is erg klein. Kun je beter een staatslot kopen voor je geld.

Je weet nooit vantevoren of een medium op alle vragen het antwoord geeft dat het medium zou moeten geven. De enige manier om toch in die richting te komen: ga naar minimaal drie, liefst meer, mediums. Vergelijk hun antwoorden. Bepaal dan zelf wie er het dichtst bij de gewenste antwoorden zat. Nadeel is dat het op die manier wel erg duur wordt. Ethisch nadeel is dat je al dat geld ook nog eens brengt naar mensen die in het slechtste geval jou belazeren, en in het beste geval jou en zichzelf belazeren. Kun je niet beter je vragen voorleggen aan een vriend(in) of familielid, iemand die je goed kent en die je kunt vertrouwen?

Loes van Loon uit Hoorn schijnt heel goed te zijn. Toegevoegd na 2 minuten: Ik was ook altijd erg onder de indruk van Sarina.Ze heeft ook een hele tijd een tv programma gehad.

Bronnen:
http://www.hetmediumsarina.nl/1/index.html

Er is geen betrouwbaar medium. Ze proberen alleen maar geld te verdienen over doden en oncontroleerbare dingen. Voor een paar tientjes wil ik ook wel iets uit me mouw schudden.

dat is inderdaad heel moeilijk. Er zijn wel hele goeie hoor, maar zelfs die kunnen een minder goeie dag hebben. Ik denk dat je het beste bij google goed medium kunt intikken en dan vanzelf blogs of verhalen van mensen vindt die goede ervaring hebben met een bepaald medium. ga in ieder geval nooit in op die engerts in de krant die van alles beloven en betaal ook geen achterlijke bedragen. Mensen die er een slaatje uit willen slaan zijn sowieso geen goed medium, je doet het tenslotte uit een soort roeping. Toen ik aangesloten was bij een spirituele vereniging heb ik wel gemerkt dat er hele zwakke tussen zitten en soms geweldig goeie. Veelsucces met zoeken!

Een medium is geen automaat waar je geld in gooit en antwoorden er voor terug krijgt. Op lang niet alle vragen krijgt een medium antwoorden. Dat ligt niet aan het medium zelf. Het moeilijkst zijn de vragen voor de toekomst. Zeker heb ik ervaring met een medium, ik ben het namelijk zelf. De meeste informatie die ik krijg zijn uit het verleden. Misschien kan ik je op afstand helpen. Het is het proberen waard. Wel moet er een echte intentie zijn ,anders werkt het niet. Het is geen spelletje.

Goede vraag! Ikzelf zou eerst contact opnemen met Eddijst (zie zijn antwoord), als dat mogelijk is. Kijk 's op wat fora op internet. Wellicht kun je daar iets vinden of je vraag stellen. Vraag ook waarom iemand een bepaald medium aanbeveelt. Om de gewenste antwoorden of om een andere reden? Bedenk goed wat je met een bezoek aan een medium wilt bereiken, en bespreek dat van tevoren met hem of haar. Ik geloof dat je met een medium een soort "klik" moet hebben. Heb vertrouwen en ga op je intuitie af. Als het nu niet zo mag zijn, komt het wel een andere keer op je pad.

Luister naar jezelf, dat is de betrouwbaarste medium die er is... Ben je niet betrouwbaar of niet betrouwbaar genoeg, dan is het beste en het snelste om betrouwbaar of betrouwbaarder te worden dan om buiten jou een betrouwbaar medium te zoeken... Als ik je zo voel, dan zit er al een goede basis... Dus bouw dat uit, niemand zorgt zo goed voor jou als je dat zelf kan... En dan ben je tegelijk zelfstandig... Je hebt niemand anders nodig om te eten, om te ademen, om te leven, waarom dan wel om jou iets te vertellen dat je zelf het beste weet of kan weten... En ik hoef je zelfs niet te vertellen hoe je betrouwbaar of betrouwbaarder kunt worden, dat weet je zelf al als geen ander... Congoleo, wees je eigen gids, laat iedereen praten over zaken waar ze niets van af weten, het gaat over JOU... Geef je kracht niet weg, laat je geen oor aannaaien, wees je eigen gids... Voel maar wat het met je doet als je dit leest, dan kan ik het antwoorden stoppen, dan heb ik genoeg gezegd...