Wanneer is iemand paranormaal ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je dingen hoort, voelt ervaart en ziet, die voor anderen niet waarneembaar zijn.

Wanneer iemand in staat is om zijn of haar zgn 'zesde zintuig' te gebruiken. Dit is een zintuig die de meeste van ons niet meer weten te gebruiken, hoewel het wel aanwezig is bij iedereen. Met dit zesde zintuig kun je bv contact maken met overledenen, voorvoelen wat er gaat gebeuren of zien wat er is gebeurd met iemand.

Als iemand met een gave wordt geboren.. Een gave LEER JE NIET op een cursus, wat menigeen wel eens denkt. Je kunt er misschien mee leren omgaan (als het een goede leiding betreft) Een gave heb je, die krijg je niet.

Als een Ganzfeld expiriment aangeeft dat je extra-sensory abilities hebt

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ganzfeld_experiment

Alle waarnemingen die je bewust of onbewust doet buiten je normale zintuigen om is paranormaal. Eigenlijk is iedereen paranormaal, maar door onze cultuur en het niet meer nodig hebben in onze maatschappij, is het bij veel mensen sluimerend aanwezig. Veelal door de opvoeding en het geloof is het bij veel mensen weggedrukt, maar nog altijd aanwezig. Wel is het zo dat sommige mensen er veel meer aanleg voor hebben dan anderen (genen) en ook is het zo dat je het zelf kan ontwikkelen waardoor het steeds sterker wordt. Zelfs de mensen die het ontkennen, kunnen het leren of eigenlijk moet ik zeggen, toestaan dat het zich ontwikkeld. Bepaalde ontwikkeling in het paranormale wordt in gang gezet door spirituele processen buiten ons eigen bewustzijn om, je wordt er als ware voor uitgekozen. Dit is zeer omstreden door vele, ook hier op g.v. Ons bewustzijn is onvoldoende hoog om alles te kunnen te begrijpen.

In mijn beleving wordt iemand als "paranormaal" omschreven als hij helderziend, -voelend of -horend is.

Paranormaal is alles wat, volgens de huidige wetenschappelijke inzichten, niet mogelijk is. Je bent dus paranormaal als je iets kunt doen dat de wetenschappers voor onmogelijk houden. Het maakt niet uit of je dingen kunt waarnemen (voelen), of dingen kunt veroorzaken. Voorbeelden van waarnemen: weten wanneer iemand naar je kijkt, voelen wanneer iemand negatief over je denkt of spreekt, zien dat er op een kruispunt over een paar minuten een ongeluk zal gebeuren, voorvoelen dat een gebouw zal instorten, enzovoort. Voorbeelden van veroorzaken: telekinese (op afstand voorwerpen bewegen of vervormen), iemand een bepaald gevoel geven, iemand energie geven, pijn wegnemen. Tot zover de definities. Het is heel erg jammer, maar er is nog nooit iemand geweest die kon laten zien dat hij dingen kon waarnemen, of dingen kon veroorzaken. Duizenden experimenten zijn er op dit gebied uitgevoerd, door amateurs, door professionele onderzoekers, en door CIA en KGB. Nog nooit is er een positief resultaat gezien. Helaas....

Als hij de zaak goed kan flessen. Want daar komt het altijd op neer.

Paranormaal is een term waar heel veel dingen onder vallen. Maar het houdt eigenlijk gewoon in dat je leert kijken met andere ogen naar de diepere betekenis van alles. Jammer genoeg hebben veel mensen een verkeerd beeld van het paranormale. Iedereen heeft het in zich en de één wat meer dan de andere, maar niet iedereen staat erbij stil of voor open. Je kunt het zelf verder ontwikkelen waardoor het sterker wordt. Hoe meer je ervoor openstaat, hoe dieper je kunt gaan. Er zijn dingen van het paranormale die we allang kennen en zelfs als normaal beschouwen. Denk bijvoorbeeld aan acupunctuur, oosterse massage en homeopathie. Dat is precies wat het paranormale inhoudt, niet alleen kaarten leggen, pendelen of met geesten bezig zijn. Maar boven alles op een hogere manier mensen helpen in samenwerking met de natuur.

nooit

Iemand is paranormaal als hij aan spirituele ontwikkeling doet. We zeggen dan 'paranormaal' maar spiritualiteit is eigenlijk heel gewoon. Ik zou verder hele begrip "paranormaal' willen afschaffen, zeker het idee dat het een gave is, die de een wel en de ander niet bezit. We zijn of allemaal paranormaal of niemand. Wel zijn sommige mensen veel meer met spiritualiteit bezig, dat wil niet zeggen dat ze para-normaal zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100