Betekent een paarse aura meteen dat je paranormaal wordt? Of in een ontwikkelingsfase zit? En zo ja, hoe lang zou die fase duren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik ben zelf niet paranormaal of zoiets maar ik geloof dat als je aura's ziet dat je dan niet perse paranormaal hoeft te zijn... Misschien kan je ook nog wat op internet vinden... er zijn vast wel sites over...

Ikzelf heb geen verstand van aura lezen maar ik heb een leuke oefensite voor je gevonden.

Bronnen:
http://www.loesje.info/esoterie/aura_s.htm

Ik zie wel aura's maar ik weet er nog niet zoveel over. Ik raad je ook aan om ns op internet te kijken ;)

het antwoord is nee de kleur paars heeft vele betekenissen het licht er aan in welke laag van de aura deze kleur zich bevind je moet eerst je eigen gevoeligheid gaan onderzoeken of deze stofelijk is in gesteld of geestelijk dan licht het nog aan de levens graad die je bewandeld en aan je afstemming in je levensgraad met vriendelijke groeten opperhoofd 1971

Paars geeft in algemene zin een hoge activiteit aan. Daarnaast is van belang hoe je kleuren waarneemt. Het is gebleken dat verschillende waarnemers wel eenzelfde "tekening " waar kunnen nemen maar dat de kleuren anders waargenomen wordt. Schijnbaar is de mentale interface nogal persoonsafhankelijk. In theorie kan het zelfs zo zijn dat de kleur van je eigen uitstraling je waarneming beinvloeden, zo zou iemand met een roodachtige aura die bekeken wordt door iemand die in het gebied van de ogen zelf een blauwe uitstraling heeft de waargenome aura lila-paars weer kan nemen. Sommige waarnemers zijn echter in staat de eigen kleur uit de visualisatie te halen. Hiermee wil ik maar aangeven dat het hele waarnemen een complex mentaal gebeuren is waar geen volledige objectiviteit te verwachten valt. Het nadeel van het (trainen van het) waarnemen van aura's is, dat het geestelijk belastend is/kan zijn, je ziet soms dingen waarbij een bovenmenselijke wijsheid nodig is om daar de goede dingen mee te doen. Omdat het ons vaker ontbreekt aan wijsheid dan dat we er teveel van hebben, wil ik mensen niet stimuleren met deze zaken bezig te houden. Je kunt er ook schade mee berokkenen.(zoals een onjuiste interpretatie, met alle gevolgen van dien.)

Ik heb vernomen dat iedereen in principe aura's kan zien. iedereen is spiritueel en iedereen is in een bepaalde mate paranormaal... wat is de definitie van paranormaal? waar begint het? waar eindigt het? Is spiritueel zijn niet terugkeren naar je Zelf?

Een paarse aura wordt oa bij de Kirlian fotografie uitgelegd als een hoge energievorm. Of dit nu meteen als paranormaal uitgelegd moet worden heb ik mijn twijfels. Het geeft dudelijker aan dat de paarse kleur een hoge energie aanduidt, ofwel een hoog bewustzijn. Daarnaast, en daar is boven al melding van gemaakt, is van belang op welke plek deze zich voordoet en door wie dit 'fenomeen' gezien en als zodanig omschreven wordt. Natuurlijk is en blijft de mens in een ontwikkelingsfase, ongeacht de (hoofd)kleur. En de tijdsduur? Dat is helemaal afhankelijk van jouw aards leven; dat is jouw leerschool. Maak jij hier niets klaar, dan zul je aan je paarse kleur ook niets hebben.

Het is altijd een periode of een momentopname. Net zoals een foto. Je aura is volgens mij voortdurend in beweging. Dat komt omdat jij ook voortdurend in bewegen bent. In de ochtend zal het er anders uit zien als dat je in de avond bent en moe bent. De aura doet geen voorspellingen, het is alleen een weergave voor het moment van NU.

Toen ik daar last van Had vroeger dacht ik altijddat mensen ziek waren of heel erg gespannen waren ik zag het een keer op komen bij iemand die in een hoest bui terecht kwam. Maar ik hou me hier niet meer mee bezig en ervaar dat als waardevol en bevrijdend. En geloof nu In het verlossingswerk van Jezus die mij daar van bevreid heeft... Toegevoegd na 8 uur: bij de klkeur paars

Wat mij wel interesseert is: welke mensen zagen dat dan, wie waren dat? Zijn dat een aantal ervaren aurareaders? Want aura's zien is niet zo moeilijk maar tegelijkertijd wel. Wanneer iemand tegen een witte wand aan staat en jij gaat die iemand bekijken door iets langs hem heen te kijken zie je namenlijk al heel snel een lichtblauwe kleur (of heel licht groen) om iemand heen. Dat is het grofstoffelijkste deel van de aura. Wat ik me dus afvraag: was het wel paars? Ik ken een betrouwbare aurareader, zij heeft er dan ook een 4 jarige en zeer intense opleiding voor gevolgd... Terwijl ze voor die opleiding altijd al een natuurlijk talent had om meer te zien dan anderen. Maar paars is een hogere kleur inderdaad. Alleen maar paars? Geen andere kleuren? Laat maar eens een Kirlianfoto maken (heb ik zelf ook gedaan) meestal spelen meer kleuren een rol. En verder: natuurlijk zit je in een ontwikkelingsfase, dat zitten we allemaal, laat het gewoon op zijn beloop. Wanneer het echt zo is dat een paranormale carriere jouw kwaliteiten doet uitkomen kom je daar vanzelf achter. Geniet van je leven, dat is het mooiste opstapje tot verdieping in het paranormale ;-)

De kleur paars in de aura geeft aan dat er sprake is van enige geestelijke ontwikkeling. Oftewel: deze mens is zich enigszins bewust van het feit dat Leven ruimer is dan het hier-en-nu. En ja, dat betekent een belangrijke ontwikkelingsfase. Die fase duurt over het algemeen een mensenleven lang, en daarna gaat dat dus gewoon door.

het zijn allemaal ^^chakra's die kleuren hebben in je aura ik zou zeggen doe eens onderzoek op chakra's Meditatie en Zelfbeheersing oefeningen dat zal je helpen spiritueel te groeien iedereen heeft meerdere gaves ondenkbaar veel dus jij ook zoek en gij zult vinden

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100