Op welk forum kun je wel kun je wel met voor en tegenstanders van gevoelige zaken als geloof en filosofie discussiëren ?

Het leuke van GV is dat het een redelijk neutraal platform is maar discussies worden al snel als 'chatten' bestempeld en dan verwijderd. Er zijn veel sites waar òf gelovigen òf waar niet-gelovigen elkaar ontmoeten (om maar even te generaliseren) maar is er niet een goede 'gemengde' site ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kanop het goeievraag forum doordiscussieren over dingen die lang komen op GV

JUIST GV is hiervoor erg geschikt is mijn ervaring! Moet je maar es kijken naar de enorme hoeveelheid reacties soms bij antwoorden die zijn gegeven. Hele lappen tekst en discussies. En juist van allerlei "soorten" mensen en meningen. Maar het moet wel inhoudelijk gaan over de vraag die is gesteld.

Toeval bestaat niet: ik heb net een soortgelijke vraag gesteld. Gisteren kwam ik info tegen over Zin of Onzin, een nieuw online programma bij een radiostation waar ik weleens naar luister, wat voor dit soort zaken een podium biedt, maar dan 'hoorbaar' dus niet zo erg anoniem als hier bij GV. En ik vroeg me af of mensen zoiets werkelijk aandurven, zich in alle open(baar)heid uitspreken over hun ideeën en inzichten.

Niburu.nl is één van de drukste forums over spirituele zaken en aanverwant. Je moet je wel registreren, anders kan je niet mee discussieeren. http://niburunews.com/forum/ Toegevoegd na 1 week: Adres van Forum is veranderd: http://www.niburu.nl/forum/index.php

De site http://www.mijnspiritualiteit.nl/forum/index.php is hier uitermate geschikt voor. Je kunt hier terecht met je levensvragen en je kunt zelf een topic opstarten.

Als je fora wilt waar alleen maar gesproken wordt met "gelovers", dan zijn die er genoeg. http://www.jhk1.nl/forumjhk/index.php Hier vind je een lijst, onder de kop Spirituele Fora; http://regenbooghemel.privestart.nl/ Of daar een 'gemende site' bij is, kan ik niet zeggen. Een goed forum heeft altijd aandacht voor meer kanten van een zaak. Het Goede Vraag Forum is daar in ieder geval wel een goed voorbeeld van.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100