Ben ik een lichtgids?

In een visioen kreeg ik vanavond door dat ik een lichtgids ben en dat er soort van geesten mijn hele leven al bij mij zijn.

Ik heb me nooit in lichtgidsen verdiept, enw eet niet wat ik hiermee aan moet. Hoe kan ik zelf uitvinden/testen of ik er ok echt wel een ben? En wat moet ik er dan mee? Wel zie ik vaak mensen die anderen niet zien. Zijn dat dan geesten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het zal allemaal op een gegeven moment duidelijk worden, daar is het nu nog te vroeg voor. Dit is typisch een vraag welke hoort bij JOU leerproces. En je krijgt vanzelf de antwoorden als jij goed genoeg gegroeid bent en er klaar voor bent. Beschouw dit maar (je visioen) als een prikje om je te stimuleren. Het kan nog wel 20 jaar duren voordat je weet wat je ermee moet.

A. ga op zoek naar een 'expert' bij jou in de buurt. B. Vraag hem/haar om je op weg te helpen (een eerlijk medium zal je kosteloos te woord staan) Succes!

Zoek uit of je reproduceerbaar bent, dat zou mooi meegenomen zijn in tijden van energieschaarste. Toegevoegd na 3 minuten: Doe het licht uit en controleer of je licht geeft.

Ik denk niet dat je een lichtgids ben, en jij zelf twijfelt er ook aan,ondanks je visioen. Dus nee je bent geen lichtgids

Bronnen:
de uitleg van de vragensteller

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100