Zul je altijd vinden wat je zoekt, als je je zoektocht maar niet opgeeft?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Tja...waar zoek je op een gegeven moment naar?....Je zal je moeten afvragen of je zonder kunt....Dat zou pas mooi zijn...toch? Bij dat besef gaan er vaak deuren bij je open....

Nee. Tenzij je eindeloos de tijd hebt. Ze zeggen wel eens 'wie zoekt zal vinden' maar dat wil niet zeggen dat je altijd vind wat je zoekt. En wat je zoekt komt vaak op je pad als je niet aan het zoeken bent. En dat geldt zowel voor je sleutels of je bibliotheekboeken als voor abstractere zaken als liefde of begrip.

ja, vooral ook omdat wat je zoekt aan verandering onderhevig zal zijn

Nee dat geloof ik niet. Sommige zaken laten zichzelf niet op die manier oplossen. Was het maar zo eenvoudig

Nee. Sommige dingen bestaan niet. Dan kun je zoeken tot je een ons weegt, je zult ze niet vinden. Sommige dingen bestaan, maar zijn voorlopig onvindbaar, hoe hard je ook je best doet. Sommige dingen bestaan maar zijn wellicht voor eeuwig onvindbaar. Zo gauw je je dat realiseert, voel je je een stuk ontspannener en vrediger.

Nee, maar meestal zal je het wel vinden als je er niet meer naar zoekt!

Nee hoor, je vind het uiteindelijke pas als je je zoektocht helemaal opgeeft...

Ja, want je vindt altijd iets waar je het laatste hebt gezocht.

Don't give up !! Als je stopt met zoeken heb je geen uitdagingen meer.

Nee, veel alchemisten hebben tot hun dood gezocht naar een manier om goud te maken, maar niemand die het vond.

Zoeken naar het onmogelijke heeft geen zin. Dankbaar zijn voor wat je al gevonden hebt, zonder meer te willen is moeilijk, maar mogelijk. Zonder eindeloos te zoeken is er ook geen teleurstelling als het niet gevonden wordt. En wat er niet voor je is zal je ook niet vinden ook al zoek je eindeloos door.

aangenomen, dat er gezocht wordt naar zichzelf ja er is geen deur dat het niet gevonden wordt zelfs als de zoektocht is opgegeven :D en misschien juist dan

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100