Wie heeft een idee hoeveel mensen er op aarde kunnen wonen voordat we kunnen zeggen ""vol is vol""

In 1970 is het boekje ""grenzen aan de groei""uit gebracht door ""de club van Rome""Dit rapport heeft in zeer veel gevallen gelijk gekregen.De verdubbelings waarde,in tijd is 70/rente groei.Dus als de bevolking groeit met 2 % per jaar dan verdubbeld hij in 35 jaar.We hebben nu +/- 6,5 miljard DUS over 35 jaar 13 miljard.
HOE NU VERDER???

Toegevoegd na 46 minuten:
Laten we er in iedergeval over praten en na denken.Groei is NU wel iets als een ziekte.Het zou best waardevol kunnen zijn om te zeggen 200 miljoen is prima. De terug koppelings kringloop moet dan neutraal worden.Hier mee kunnen verschrikkelijk veel problemen worden opgelost.Op een menswaardige manier.De Chinese oplossing (een kind politiek) is een dwang maatregel.Dus niet goed!De verschillende religies kunnen hier niet objectief over mee praten.Blijft over,zonder dogma verder denken en praten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit is geheel afhankelijk van HOE die mensen opaarde leven. In 2006 is berekend dat er op dat moment 1,6 aardes nodig waren om alle mensen te voorzien van alles wat ze op dat moment gebruikten. Dat kan alleen doordat je stoffen gebruikt die in het verleden gemaakt zijn (Denk aan olie en gas). Dus de aantallen & de levensstijl van 2006 was al te veel om op langere termijn (zeg 50 jaar) goed te gaan. Dit is de grootste uitdaging van ons leven; dit probleem oplossen.