Wat doet dit op het vaticaan?

zie het plaatje in de link

http://www.cambridge2000.com/gallery/images/PC1617681e.jpg

Wat doet dit in het vaticaan? De pijnappel staat vooral symbool in het hindoeïsme of boeddhisme dacht ik? Verder staat het ook symbool voor onze pijnappelklier midden in onze hersenen, deze zou fungeren als middel om de spirituele wereld mee te zien. Hier komen ook alle dromen vandaan enzovoort. enzovoort..

Voor degenen die verder wel weten waar het symbool voor staat, wat heeft het christendom en het vaticaan hiermee te maken!?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Naar mijn mening heeft het vaticaan niks met het christendom te maken.Het vaticaan is een babylonisch instituut dat in alle regeringen en met alle politieke leiders,van Hitler tot de amerikaanse presidenten heeft geheuld om werelddominatie te bewerkstelligen,en dat lukt ze aardig.Er zijn bijvorbeeld heel veel overeenkomsten te vinden in de namen en architectuur van ammerika en het vaticaan.En de ''grote'' wetenschappers en hoge officieren van Hitler hebben via het vaticaan een veilige weg naar Amerika gevonden waar ze nu zule gezellige en nuttige dingen als NASA ,de CIA en de FBI hebben opgericht. Het godsbeeld van jezus word door de paus misbruikt.Hij doet alsof hij de hoogste autoriteit op aarde is wat betreft een goddelijke connectie. De pijnappelklier die op het v aticaan staat en op de staf van de paus zit ,daar willen ze mee zeggen dat ze de onze beinvloeden met,in hun eigen woorden,christendom.Maar wie dieper zoekt naar de ware functie van de pijnappelklier weet dat het niet de bedoeling is om het te laten ''volgieten'' met dogma's en regels die door een instituut dat alleen maar op macht en geld uit is. En als je niet geloft wat het vaticaan eigenlijk is zie dit filmpje: En de plaatje spreken ook voor zich wie er nou het brein is van de rechter en linkervleugel in amerika.