Stel ik verklaar dat ik de Maagd Maria heb ontmoet . Wie geloof me nog in 2010. Ze heb de bootschap vrede voor ons ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Niemand geloof je behalve mensen die een soortgelijke ervaring hebben gehad. Maar als je het zelf gelooft is dat toch een hele grote motivatie en in je eigen ogen ook een verantwoordelijkheid om de boodschap van vrede te verkondigen,en daar hoef je de maagd maria niet voor te gebruiken.Als het jouw geestdrift geeft laat het je dan leiden om mensen te helpen zoals maria dat zou doen.

Op een hele kleine groep mensen na, zal iedereen je voor gek verklaren anno 2010.

Je zal met flink wat bewijzen moeten komen, om veel mensen te kunnen overtuigen. En dat ze met de boodschap voor vrede komt, maakt het allemaal al niet geloofwaardiger

Er zal allicht een groepje mensen zijn die je gaat geloven. Waarschijnlijk nogal labiele, zoekende mensen die vatbaar zijn voor fabeltjes. Maar zelf zou ik vooral denken: joh, ik hoop dat je koorts snel zakt en dat je niet verder hoeft te ijlen en dat je snel weer fit bent en misschien maandag zelf al wel vliegen kan. gezien je vraag bij http://www.goeievraag.nl/vraag/koorts-40-vliegen-maandag-effe.62902

Er zullen er waarschijnlijk genoeg zijn die je zullen geloven. Vandaag beweerde 1 vrouw een krokodil gezien te hebben in Nijmegen en hele legers worden in gezet om dat krokodilletje te zoeken. Tegenwoordig geloven ze alles of niks.

Mensen die denken zel Maria te zijn of anderen die in de psychiaterie verblijven.

De paus. Als je tenminste een arm onopvallend braaf meisje bent.

Verrassend veel mensen. Mariaverschijningen worden in katholieke kringen nog zeer, zeer breed serieus genomen. Misschien in Nederland niet meer zo zeer, (al zijn dat er ook nog aardig wat), maar de wereld is groter dan Nederland. Dus zet maar vast een ijskraam en een friettent bij je huis en maak een leuke deal met het plaatselijke hotelletje, want als jij een plausibel verhaal hebt (en het liefst een huilend beeldje erbij) ben je in no time een bedevaartsoord.

Het is maar hoe je het brengt, als je het goed doet, heb je zo een bedevaartsoord op gezet en rijden de bussen af en aan. Zeker in deze tijd van onzekerheid en ontkerking, zijn veel mensen zoekende en pakken iedere strohalm die er is en heb je zo een fanclub. De boodschap zelf is wel wat afgezaagd. Een huilend beeld doet het beter.

Het gaat er niet om of ik al dan niet jou geloof, dat is niet belangrijk. De boodschap van vrede zou ik zeker ter harte nemen, want die boodschap is puur en van alle tijden.