mag je als moslim op pvv stemmen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Natuurlijk, iedereen mag stemmen op wie hij wil. Of het slim is, is een ander verhaal. Misschien mag het dan namelijk in de toekomst niet meer.

Ja dat mag maar of een Moslim dat ook zal willen is wat anders.

Ja dat mag, maar of dat intelligent is, weet ik dan niet...

dat is dan een goed ingeburgerde moslim

Nee, daarom kwamen er in sommige gemeenten ook mensen bij staan in het stemhokje. Om te controleren of de stemmer niet toevallig moslim was en toch PVV stemde. Degene die dat toch probeerde, moest een volmacht inleveren zodat in zijn/haar naam een weldenkende stem uitgebracht kon worden. Degene die braaf was, kreeg een tweede en soms zelfs derde stempas uitgereikt om nogmaals zo'n goede stem mee uit te brengen. (Maar nu serieus: natuurlijk mag dat!)

Ja natuurlijk mag dat. Zolang je maar stemgerechtigde bent. Daar doet je religie niets aan af.

Ja, iedereen mag stemmen wat die wilt, dus ook op Geert.

Je mag zelfs op Jan Jut stemmen als die mee zou doern. Wie of wat je ook bent,je mag stemmen op wie je wilt!

Ja iedereen mag stemmen op de pvv, ook moslims dus!

Democratisch gezien is het natuurlijk geen probleem, maar als Allah bestaat zal hij er waarschijnlijk niet blij mee zijn.

Reeel bekeken mag dit in ons eigen democratishe landje maar vanuit hun ideologie bekeken is dat natuurlijk een doodzonde. Mensen die een religie aanhangen leven niet in het vandaag maar in de toekomst en vanuit hun oogpunt bezien zal stemmen op Wilders gelijk staan aan een doodzonde. Wat ik jammer vind is dat de PVV constant verbonden wordt aan moslimbestrijding terwijl die partij zo veel meer te bieden heeft dan dat. Ze hebben bijvoorbeeld een duidelijk standpunt wat betreft veiligheid en ouderenzorg in Nederland en het kan best zijn dat een van onze moslimbroeders zich prima kan vinden in dat standpunt en PVV stemt. Niet de islamisatie maar kortzichtigheid is onze grootste vijand op dit moment terwijl we bekend staan om onze openheid en tolerantie. Laten we dit alstublieft zo houden hier en iedereen de keus geven hun politieke richting te kiezen zonder dit op te hangen aan religieuze kwesties.

Natuurlijk mag dat, verkiezingen zijn vrij en geheim. Maak er gebruik van nu de PVV nog bestaat.

Ja...dat mag. Je mag als atheist ook op de Christenunie stemmen, als arme sloeber op de VVD en als miljonair op Groen Links. Dat doet me er aan denken, GL had jarenlang een multimiljonair als fractievoorzitter.

Ja dat mag. Sterker nog: Ik ken een moslim die dat serieus van plan is.

Ja hoor waarom niet, iedereen voor zich zelf!

Er zijn moslims die van hun geloof zijn afgestapt, en met volle overgave de pvv stemmen. Dus het kan heel goed.

Ja dat mag. Iedereen mag zelf weten waar hij/zij op stemt. Het zou ook gewoon onzin zijn als dat niet mocht, aangezien Geert natuurlijk zelf ook stemmen wil winnen, het komt voor hem alleen maar beter uit als Moslims op hem stemmen, want dan heeft hij minder mensen die hem weg willen hebben. En de overheid en het bestuur van een stad geeft iedereen gewoon het recht om op iedereen te stemmen. Het zou ook heel moeilijk zijn en veel mensen kosten om dat te gaan controleren of andere biljetten te geven. Daarbij kost het waarschijnlijk ook nog heel veel geld om dat allemaal te regelen, dus niemand zou je dat kunnen of willen verbieden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100