Wapens worden vaak in oorlogstijd door geestelijken gezegend.Waren de atoombommen die op Japan werden gedropt gezegend?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er gaan berichten rond dat Father George Zabelka dat heeft gedaan. Toegevoegd na 8 minuten: Maar ik sta niet in voor de authenticiteit van deze bron.

Bronnen:
http://oldarchive.godspy.com/reviews/Bless...

Als er 1 natie is op de wereld die enorm hecht aan het Christelijk geloof en alle rituelen die daartoe behoren, ga ik ervan uit dat indien het te doen gebruikelijk is om de wapenen te zegenen door een geestelijke, de Amerikanen dit ook hebben gedaan met "Little Boy" die op Hiroshima donderde en met "Fat Man" die drie dagen later op Nagasaki neerkwam. De laatste was eigenlijk bedoelt voor Kokura, het hart van de oorlogsindustrie, maar door het bewolkte weer, werd uitwijk genomen naar Nagasaki. Weet dus niet of de zegening daadwerkelijk heeft plaatsgevonden, het wordt niet vermeldt in de documentatie, maar misschien een schietgebedje? Toegevoegd na 1 minuut: mmm zie dat Sherpa een mijnheer naar boven heeft getoverd die het waarschijnlijk heeft gedaan:P

Zoals ik God ken, zal Hij het in ieder geval niet zegenen.Daar geloof ik dus niet in.

Misleiding ten top, maar waar. Inderdaad zijn de atoombommen gezegend. Een ritueel zonder waarde in dit geval, omdat God nooit zijn naam zou willen verbinden aan grootscheepse vernietiging.