Heeft de Oud-Gereformeerde gemeente van de Nathanielkerkt te Dordrecht een predikant of een bestuur?

Dus hoe kom je in contact als de telefoon nooit wordt aangenomen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De Nathanaelkerk in Dordrecht (dus geen i maar een a) heeft als consulent dominee A. Kort. Hij is predikant van de Mieraskerk in Krimpen aan den IJssel. Hij is tegen alle moderne techniek, en er is dus geen website en geen e-mailadres. Het telefoonnummer wat bij hem te vinden is luidt 0180-518959.

Dit is wikipedia er van zegt. Geen van deze predikanten hoort bij de kerk in Dordrecht. Ze zullen dus moderatoren/ bestuur hebben. Predikanten van de Oud Gereformeerde Gemeenten zijn ultimo 2012 T. Klok (Urk), A. Kort (Krimpen aan den IJssel), H. Molendijk (Grafhorst), P. van Veen (Benthuizen) en Th.L. Zwartbol (Stavenisse). G. Gerritsen is predikant in Salford, Canada. Verder is er een lerend-ouderling: A.F.R. van der Veen (Utrecht). Proponent J.A. van Houdt is niet beroepbaar gesteld voor lerend ouderling. Dhr. R. Bakker is wel aangenomen als proponent.

De Oud Gereformeerde Gemeente in Dordrecht heeft geen predikant. De gemeente wordt bestuurd door een kerkenraad. Gegevens daarover kun je vinden op http://www.kerktijden.nl/?zoek=kerken&kerkid=378. Daar staan ook contactgegevens. Overigens kan ik daar niet zien hoe hun kerkgebouw heet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100