wat zeg je als je net gedoopt ben als volwasene ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat hoef je niet voor te bereiden, je zegt gewoon wat er in je op komt . Of niets, als er een rust en stilte in je op komt. Alles is goed! Van harte met deze keus en Gods Zegen!

Haleluja! of: Hartelijk dank, dat u allen gekomen bent om getuige te zijn van mijn doop en in het bijzonder wil ik de kosters danken, dat zij mijn doop mogelijk gemaakt hebben.

Ik voel me een gezegend mens omdat ik nu gedoopt ben. Ik voel me nu nog meer een kind van God en ben vereerd dat ik, net als mijn mede broeders en zusters, het voorbeeld van Jezus heb mogen volgen die door zijn Vader, die ook onze hemelse Vader is, gedoopt werd. Dank u allemaal wel voor uw aanmoediging en ..... vul maar in. Je zou nu misschien denken dat ik religieus ben, dat ben ik niet. Ik ben wel zo opgevoed destijds :-) Maak er een vreugdevolle ervaring van als dat zo voor je voelt!

Johannes 3:16 16 Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft. Je kan God en zijn Zoon Jezus danken dat bovenstaande tekst vanaf nu voor jou in niet alleen in vervulling zal gaan, maar ook een grotere betekenis zal krijgen.

Amen. (het zij zo).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100