Waarom mag je niet met de Walibi world Fright Nights bij de vakantie huisjes zelf de mensen laten schrikken vanaf de buiten kant?

Waarom mag je niet iemand laten schrikken vanaf de buitenkant bij de andere vakantie huisjes?

Toegevoegd na 1 dag:
want dat wouden wij graag doen, maar lopen die griezels daar alleen rond???/ (De acteurs??) maar waarom mag je dat zelf niet doen!! En je komt dus echt niet daar logereen voor de RUST!!! iemand zij voor de rust, nou dat is er zowieso niet daar!!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Omdat sommige mensen niet willen dat andere mensen hun laten schrikken. Daardoor kunnen er onenigheden ontstaan en dat wilt Walibi voorkomen!

Arbeidsconcurrentie (nieuw woord!). De medewerkers van Walibi Flevo krijgen betaald om mensen te laten schrikken in het park. Als jij het gratis gaat doen, dan heeft het pretpark minder medewerkers nodig om mensen bang te maken.

Jij betaald om aan één of andere vreemd feest mee te doen waarbij men elkaar laat schrikken. Die mensen betalen om in rust en vrede hun vakantiedagen door te brengen en willen daarin niet worden gestoord door feestgangers die een ander hun feestje willen opleggen. Walibi wil, en moet daar ook volgens de wet, garand voor staan. Zij moet het product en/of dienst leveren die ze hebben verkocht. Voor jou is dat een schrikdraadfeest en voor hun serene rust. Krijg je wat anders dan waarvoor je betaald dan komen er problemen, bij jou als je feest niet doorgaat en bij hun als ze hun rust niet krijgen. Zo simpel is het.

omdat ze willen voorkomen dat mensen gaan klagen. Als ze alleen zelf mensen laten schrikken, hebben ze het in de hand en kunnen er geen dingen gebeuren die niet door de beugel kunnen. Als iedereen iedereen mag laten schrikken, dan heb je de kans dat het uit de hand loopt en krijg je gedonder.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100