Hoeveel vraagtekens zijn er nodig?

Zojuist is mijn vraag verwijderd met de mededeling dat het geen vraag was...

Dan vraag ik mij terdege af hoeveel vraagtekens op vragen er nodig zijn om een vraag geen vraag te laten zijn?

Iemand die mij hier het antwoord op kan geven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Volgens mij is er geen enkele vraagteken nodig (technisch gezien), alleen heeft een mod waarschijnlijk je vraag verwijderd. Geen vraagteken plaatsen zou misschien een reden kunnen zijn. Maar als 't goed is, heb je een mailtje gekregen met de reden. Anders even op dat mailtje reageren, als 't niet duidelijk is.

"Dit is geen vraag?????" De vorige zin is geen vraag, ondanks het aantal vraagtekens. Welke vraag probeerde je te stellen? (ik vrees dat ook deze vraag er niet lang zal staan)

Een vraagteken is genoeg.Of was de vraag retorisch of intentioneel of richtinggevend? Of was de vraag een statement??? Of was de vraag een antwoord!!!!!

Eén vraagteken lijkt me voldoende. De vraag is of je vraag inhoudelijk gezien wel een vraag was?

Een vraag heeft één vraagteken nodig om een vraag te zijn. Twee vragen hebben twee vraagtekens nodig enzovoort. Ik heb jouw vraag gemist, dus ik kan niet beoordelen of ik het eens ben met de verwijdering van jouw vraag.

Een stelling met vraagteken is en blijft een stelling. Vraagtekens veranderen daar niets aan.

antwoord: 1 Meestal volstaat één vraagteken na één vraag... Je mag alles zolang het een moderator maar niet opvalt... En er zijn verschillen in moderatoren en ook verschillen in strengheid van beoordeling per persoon... Ik kan uit ervaring zeggen dat naarmate je hoger komt er strenger op je gelet wordt... Overigens is het je opgevallen dat de persoon met de meeste punten een moderator is? (dat was een normale vraag met één vraagteken erachter)

Soms weet een moderator niet wat je bedoelt, en heb je dus gewoon botte pech. Morgen vraagt een ander hetzelfde, en komt er mee weg. Leer er mee te leven, anders is het hier geen feest.

een vraag heeft meestal één vraagteken nodig, maar wat was je vraag?

Mijn fiets is groen?????? Is toch ook geen vraag?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100