waar vind ik leuke meiden schoenen in maat 42 voor mijn dochter van 15 jaar

ze is 15 en heeft schoenmaat 42 veel schoenen zijn maar tot 40/41 te krijgen wie weet een leuk adres voor hippe meiden schoenen en laarzen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

http://www.deschoenenzaak.nl/?gclid=CPLtrOWtrKQCFUQF3godeSkwdA http://www.omoda.nl/shop/productoverzicht/schoenen/damesschoenen/alle-soorten/alle-merken/alle-kleuren/42 http://www.stravers-shoes.com/grote-maat-damesschoenen http://www.shoeline.nl/schoenen/dames/Alle-merken/Alle-soorten/Alle-kleuren/42-5 http://www.schoenweb.nl/damesschoenen-dameslaarzen-c-1_7.html Ik kan nog wel even doorgaan!! Op bijna al die sites kun je zoeken op maat en op kleur en op stijl. Bovendien geven veel van die sites ook aan, waar ze een winkel hebben.

O'moda heeft prima schoenen in die maat! Ook voor tieners. Dolcis heeft ook wel maat 42, maar niet zo heel veel. En goedkope schoenenzaken hebben vaak grote maten..: schoenenreus, Scapino, Bristol, van Haren, etc.

Bronnen:
Eigen ervaring
www.omoda.nl

neckermann.com bonaparte.nl big shoe in amsterdam

Ik kom zelf graag bij Cinderella: absoluut hippe schoenen, en ze gaan net wat verder dan de standaardmaten. Zowel de kleine maten (ik heb er 34 gezien) als de grote (volgens mij nog wel groter dan 42), en bijvoorbeeld ook laarzen met bredere schacht etc.

Ik heb zelf ook maat 42. Jaren vond ik schoenen kopen een drama. Heel vaak zijn het "oude wijven schoenen" en pumps. Maar tot mijn verbazing worden de assortimenten in de "normale " schoenenwinkels steeds groter en leuker. Dus schoenenreus, bristol en scapino, van Haren....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100