mag je van je eigen stuk grond zeggen dat het een ander land is

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja dat kan. Het hoeft niet eens van jezelf te zijn. En als je maar genoeg militairen en bondgenoten hebt dan zal het uiteindelijk ook erkend worden.

Dat mag je best zeggen als je dat gelukkig maakt. Alleen, het wordt door de autoriteiten niet als zodanig geaccepteerd.....

ja hoor, maar of het een feit is??? waarom zou je dit willen zeggen dan?

Dat kun je rustig zeggen, mijn stukje grond heet gewoon mijn plekje en gelukkig wel in Nederland.

Officieel kan dit niet meer. De wereld is volledig verdeeld of geclaimd . Enkele jaren geleden was er een precedent op een atol in de Stille Zuidzee waar het virtueel mogelijk zou zijn op Minerva : Helaas na de onafhankelijksverlaring werd het eiland bezet door de Fiji eilanden met militair vertoon en een gans rubberbootje vol met militairen. Toegevoegd na 32 minuten: Zeggen mag.....maar daar blijft het bij En als je grondbelasting moet betalen zal je wel weten van wie het land is.

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/How_to_Start_...
http://en.wikipedia.org/wiki/Republic_of_Minerva

Dat mag en dat doen sommigen ook, zoals "Camping aan den Eik". Dat stukje land heet dan zo en heeft verder gewoon een kadastraal nummer binnen Nederland. Als er olie gevonden zou worden of gas, is dat niet van jou, want de grond is maar tot op bepaalde (geringe ) diepte van jou en de bodemschatten die zich erin bevinden zijn van de staat. Grond in bezit hebben, betekent dat je er tot op zekere hoogte mee mag doen wat je wilt, mits je over vergunningen beschikt. Als het de staat om wat voor reden dan ook goed uitkomt om het te onteigenen, nemen ze het gewoon van je af (tegen betaling natuurlijk).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100