Waarom hebben pubers het zoveel over seks?

Pubers hebben het heel veel over seks, waarom?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij puber beginnen de hormonen te werken en daardoor komt de interesse in sex. Bij volwassen is het trouwens volgens mij niet anders. Volwassen hebben het minstens zoveel over sex.

in de pubertijd komen de hormonen

Zoals burdy ook al zegt, hormonen voornamelijk. Die gieren bij pubers door hun lijf en komen zowat hun oren uit ! Ze ontdekken hun eigen lichaam wat erg verandert én zijn heel nieuwsgierig naar bijna alles op seksueel gebied. Het is natuurlijk ook heel stoer om het over seks te hebben. Vooral jongens onder elkaar, maar meisjes doen dat ook wel.

Hormonen, hormonen en nog eens hormonen, is trouwens niets mis mee hoor, pubers die nooit over sex praten, dáár is iets mis mee :)

Het is een nieuwe ervaring

Omdat het bij hun ontwikkeling hoort.

-Hormonen -Het is voor hun iets nieuws -Het is spannend -ze willen stoer doen -ze willen erbij horen -misschien zijn ze voor het eerst verliefd. -hun lichaam veranderd.

Volgens mij is het niet alleen bij pubers het geval. Het heeft vooral met de tijd ontwikkeling te maken. Vroeger moest alles stiekem en was het meer een taboe om er over te praten en tegenwoordig is bijna alles bespreekbaar.

Oud Hollands spreekwoord: Waar het hart van vol is loopt de mond van over.

nou ik ben een puber,maar praat er byna niet over,maar je denkt ook best wel veel door,dus...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100