Mag je een meningsvraag die al eens gesteld is nog eens stellen?

Ik bedoel dan bijvoorbeeld een vraag als: Welke film vind je mooi, of zoals laatst de vraag: welke klassieke componist?
Aangezien er na een aantal maanden weer nieuwe mensen op goeievraag.nl zitten zouden er wel eens heel andere antwoorden kunnen komen.

En zo ja, na hoeveel tijd dan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als er te weinig tijd tussen zit is het vervelend. Ik denk dat er toch wel een paar weken tussen moeten zitten. En natuurlijk kunnen de nieuwe gebruikers (zoals ik) dan wellicht met nieuwe inzichten komen.

Reeds gestelde vragen worden in principe afgewezen.Men kan altijd het vakje zoek aanklikken om te zien of de vraag reeds gesteld is. Ik moet wel toegeven, dat op een opnieuw gestelde vraag weer andere meningen zouden kunnen volgen. Maar er zouden dan waarschijnlijk zoveel reeds eerder gestelde vragen aangehaald kunnen worden, dat dit het uiteindelijke doel van de site niet zal bevorderen, en er toch weer een aantal dezelfde antwoorden zullen komen.

dat lijkt mij wel ! als je de vraag anders formuleert. de vragensteller zal waarschijnlijk zelf ook een mening hebben daarover en daardoor niet neutraal het beste antwoord kunnen kiezen.

Ik vind dit eenheel goeie vraag, ik krijg die zeurende opmerking wel eens als ik een vraag stel die ongeveer al eens is gesteld. GV heeft heel veel nieuwe leden er bij gekregen en ik ben niet (alleen) geinteresseerd in de mening van de ouwe stomp. Het aantal reacties op de vraag is een van de graadmeters over hoe je vraag wat raakt bij de lezers. Ik ben niet alleen geintersseerd in de mening van mensen die hier al zaten en nivo 5 of hoger zitten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100