Wat kan je doen voor heitje voor karweitje

De stoep vegen.
Onkruid wieden.
Auto wassen.
Ramen lappen.
Bloemenplanten.

Weet jij het antwoord?

/2500

boodschappen doen. Ramen zemen, afwassen.

Help hulpbehoevende mensen met bijv boodschappen doen e.d

De vuilniscontainer uitsoppen......

Ha, die Sharina; Je geeft zelf al wat goede voorbeelden: klusjes in en om het huis zijn het makkelijkst uit te voeren en je hebt de meeste kans op succes. Laat je echer niet afschepen met een heitje (25 centen uit de guldentijd!) voor bijvoorbeeld het wassen van een auto: bij de wasstraat kost dat ook al gauw zes, zeven euro, dus een euro of drie, vier mag je daar best voor vragen.

Eenzame mensen gezelschap houden,in de winter stoepjes sneeuw- en/of ijsvrij maken voor mensen die dat echt niet kunnen,honden uitlaten,gaan wandelen met mensen die bijvoorbeeld afhankelijk zijn van een rolstoel en om jezelf en anderen echt een goed gevoel te geven,doe ook eens iets voor niets!

lege limonadeflessen inleveren, statiegeld houden dan.. stofzuigen, de hond uitlaten, konijnenhok schoonmaken etc.

hond uitlaten.kattenbak schoonmaken.lege flessen wegbrengen.

het gras maaien en de tuin fatsoeneren

Schoenen poetsen, aardappels schillen, heb ik vroeger ook allemaal gedaan.

Laat het door je "klant"bepalen dan hoef je er zelf niet over na te denken. Vragen ze iets waar je langer dan een door jezelf te bepalen tijdsduur mee bezig bent of je vind het een heel naar werkje dan zeg je: Dat kost twee heitjes voor een karweitje. Of drie of vier of vijf, ga zo maar door.

samen met iemand die niet alleen kan naar de bieb mogelijk wordt jezelf ook nog wijzer. loten verkopen.

Oud papier wegbrengen, iedereen heeft oud papier! spullen voor de kringloop ophalen en wegbrengen of kleding voor de 3e wereld bakken.

Auto's wassen. ramen wassen. Stoffen en zuigen:P Boodschappen doen afwassen oude mensen vergezellen vrijwilligers werk bij oude mensen ( ze geven je meestal wel wat geld of snoep:D) xxmerel

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100