Koopt men producten dankzij reclame?

Ik weet heus wel wat het zogenaamde nut van reclame is,maar koopt men daadwerkelijk "dat product in de reclame",terwijl we toch weten dat de meeste reclame bedrog is?En is reclame maken niet eigenlijk toegeven dat je product niet verkoopt,of dat de oudere versie van dat product gewoon shit of waardeloos is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

onbewust doet het wat met je reclame,zeker en je ga ze al gaauw proberen ,als staat er maar nieuw op de verpakking

Als dat niet zo was, had men reclame allang afgeschaft. Ja, mensen kopen alles wat ze zien! Sterker nog, ze geloven alles wat ze zien.

Absoluut ! Reclame is het middel om een 'behoefte' te creeren waardoor men naar de winkel snelt.

De producenten creëren op die manier naamsbekendheid. En die naam blijft in je geheugen hangen, zodat de volgende keer, dat je een dergelijk product nodig hebt, die naam "spontaan"in je op komt.

Met reclame maak je mensen nieuwsgierig naar een product,. mensen denken snel, oh dat ziet er leuk/lekker uit. dat moet ik toch maar eens proberen

Absoluut en daarom zien we er ook zoveel van. Herhalen is de kracht van adverteren. En de concurrentie is groot. Dus zullen ze hun vorige product wel afkraken, als ze een nieuw product op de markt hebben die nog beter is dan de vorige. En ja er zijn nog altijd genoeg mensen die na het zien van een reclame het product gaan halen, om als één van de eerste te weten hoe het werkt, smaakt, ruikt enzovoorts. Ik ben ook zo iemand, als het me past dan ga ik het halen. Meestal zit er dan ook een actie op. Gratis uitproberen oid. (levensmiddelen heb ik het dan over)

Ik zag vorig jaar een advertentie voor goedkope kaartjes naar Parijs met de hogesnelheiddtrein. Daar wilde ik altijd nog eens heen, dus toen heb ik zo'n retour genomen. Dus : ja (soms).

Ik dacht dat ik daar volkomen immuun voor was, voor al die nonsense reclame. Maar nu heb ik voor mijn kwaal toch een tube Voltaren Emulgel gekocht. Hoewel mijn dokter mij al had verteld, dat zo'n creme nooit diep genoeg in je huid dringt om daadwerkelijk effectief te zijn. Tegen beter weten in dus. En mijn dokter had gelijk: het helpt voor geen meter!

Helaas wel............als ik reclame zie voor chocola en ik heb het niet in huis koop ik het de eerst volgende keer dat ik in de supermarkt ben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100