Bestaat er perfectie?

Weet jij het antwoord?

/2500

In de natuur is veel perfectie te zien in vorm en kleur.van bloemen en planten.

Dat ligt er aan wat we verstaan onder perfectie. Alles heeft een grens, dus niets is perfect.

Dat zou saai zijn. Laten we er vooral met zijn allen naar blijven streven ;)

Je hoeft het woord perfectie maar in te typen in een zoekmachine op internet en je krijgt genoeg hits om de rest van je leven bezig te zijn met rondkijken op internet. Vooral in reclame gooit men graag met het woord perfect of perfectie. Er zijn zelfs producten waarin het woord perfect gebruikt wordt. En toch bestaat het niet. Want aan alles is wel een imperfectie te ontdekken. Het komt er dus eigenlijk op neer dat niets perfect is. Het enige wat we kunnen zeggen dat iets werkt of niet werkt. Het voldoet wel of niet aan de verwachtingen. Maar om het dan vervolgens perfect te noemen is zoiets als een tachtigjarige in een maatschappij waar mensen maar veertig worden onsterfelijk te noemen.

Bronnen:
http://zakelijk.infoyo.nl/marketing/18364-...

Ja. LaMomma is perfectie

Ja hoor, perfectie bestaat alleen is perfectie een momentopname. De perfecte voetballer bijvoorbeeld is voor velen Johan Cruijff wat natuurlijk niet kan want hij heeft ook zwakkere wedstrijden gespeeld. Bepaalde momenten uit zijn carrière waren briljant en zeer zeker perfect bijvoorbeeld z'n acties waarbij hij zijn tegenstander volledig het bos in laat lopen. Dat éne moment was perfect.

Ja dat bestaat, ik heb na jaren zoeken eindelijk de perfecte plek gevonden om te wonen. Rust, natuur en ruimte, perfect!

Ja, er is perfectie in chaos en uit chaos ontstaat orde. Kijk maar naar een fractal. All hail Discordia!

perfectie bestaat niet maar ik kom wel verrekte dichtbij

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100