- Wat is vreemd gaan als je zoent met iemand of als je seks hebt met iemand?

Weet jij het antwoord?

/2500

Beide geldt voor mij als vreemdgaan. Zoenen is vaak nog intiemer dan "platte" sex.

Ha, die Chata; Dat hangt sterk af van intensiteit, gedachten en omstandigheden achter de gebeurtenis en liefde, vertrouwen en afspraken tussen bedrogene en bedrieger.

Vreemd gaan. Raar begrip. Een mens is van nature helemaal niet monogaam. Als ontwikkeld volkje hebben wij ons dat aangemeten. Voor iedereen ligt het anders wat je vreemd gaan noemt. Het beste kan je de grenzen met je huidige partner overleggen. In mijn definitie is: sexpraat met vaste chatmaatje, heel intensief aan iemand anders denken dan je huidige partner, zoenen/tongen, oraal bevredigen, heftig flirten, en natuurlijk vrijen/sex, is allemaal vreemd gaan. Derentegen heb ik er niets tegen als mijn partner naar porno kijkt op het internet, tenzij dat het uit de hand loopt (2 uur > pd)

De betekenis die men in de wandelgangen aan vreemdgaan toekent, is denk ik vooral ' naar bed gaan' , dus seks met iemand hebben. Zelf vind ik het eigenlijk merkwaardig, dat daar altijd zoveel gewicht aan wordt toegekend. In geestelijk contact kun je in feite veel intiemer zijn. Soms hebben mensen zo'n intense geestelijke band met elkaar , dat, als je daar een vrijpartijtje naast zet, dit nauwelijks meer betekent is dan eten of drinken.. Vreemdgaan d.m.v. seks, hoeft ook weinig of geen consequenties te hebben voor de toekomst. Je hebt het even leuk en basta verder. Bij geestelijke intimiteit is dat totaal anders. Het gaat veel verder. Wat zoenen betreft: Ik vind het , als we seks bedrijven ' vreemdgaan' noemen, wel tegenaan hangen. Zeker als het er intens aan toegaat..

Hangt van de partner af of het vreemd is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100