Waarom moet ik zo vaak naar de WC??

Laatste tijd moet ik best vaak naar de wc (6/7 keer per dag..). Ik drink ook gewoon een glaasje water ofzo maar verder niets..
Weet iemand misschien waarom dat komt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Suikerziekte

Misschien zit het in je hoofd. Probeer de drang te negeren en wat minder naar de WC te gaan. Als dit niet werkt zou ik deze vraag wel even aan een arts vragen.

Muschien heb je een blaasontsteking

Als je te veel zout eet krijg je dorst en dan ga je snel veel drinken

Bier

Het kan best zijn dat er toch een ontsteking zit in je blaas. Je hoeft daar niet altijd pijn aan te hebben. En omdat je dan veel moet plassen drink je ook maar niet veel want dan moet je nog vaker plassen... denk je. Terwijl je juist veel zou moeten drinken zodat het flink kan doorspoelen. Het kan ook iets anders zijn natuurlijk, maar hoe dan ook, als ik jou was liet ik mijn urine onderzoeken bij de huisarts. En is het dan blaasontsteking dan krijg je een antibioticakuur en ben je er zo van af. Als je daarbij dan ook nog probiotica (te koop bij elke natuurvoedingswinkel) neemt dan herinstalleer je de bacterien die juist wél goed voor je zijn maar die door de antibiotica, net als de schadelijke bacterien, vernietigd worden. Gewoon even naar de dokter gaan hoor, dan weet je tenminste zeker wat er is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100