Wat voor creatief iets zou ik in elkaar kunnen zetten voor mijn schoonvader, die altijd opschept over zijn zogenaamde vriendinnetjes ?

Hij heeft altijd zo gezegd over zijn tientallen tot honderden vriendinnetjes. Hij noemt elke keer zoveel vriendinnetjes op.

Weet jij het antwoord?

/2500

Maak een plakboek, met allemaal beroemdheden, plak hem erbij aan, dus net alsof hij wat met die knappe actrices/ zangeressen e.d. heeft en zet er leuke zinnetjes bij zoals je soms doet in een foto album (onze eerste vakantie, kijk toch eens hoe verliefd we zijn enz) Als je kunt fotoshoppen is het helemaal leuk.

een nep brief van een advocaat dat hem achterstallige kinderalimentatie word gevraagd voor n paar (nep) kinderen hebben wij ook eens gedaan die sloeg er wel in

koop een opblaaspop voor hem

ik denk aan een kaartje met een lieve tekst zoals hallo schat hoe is het met jou maar ja later kan je toch zeggen dat het een grap was het is eigenlijk voor de gek houden maar een onschuldige grap op zijn tijd mag natuurlijk nooit doen alsof de belastingdienst achter hem aanzit want daar krijgt hij hartkloppingen van veel plezier met schoonpapa.

Koop leuke kaarten. Doe deze in 1x allemaal op de post met allemaal verschillende verhaaltjes en namen als afzender. Probeer zoveel mogelijk te doen. Het is het leukst als je al die verhalen van je schoonvader daarin kan verwerken. Ik weet niet of hij ook namen gebruikte van vriendinnen, gebruik deze dan ook. Hij zal zien dat het een grap is als hij in 1x 25 of 50 kaarten in zijn bus heeft, maar zal zich wel wat rechtgezet voelen denk ik. Succes. Ps, mocht je het tijdens je vakantie doen, doe het dan van verschillende vakantie adressen, ook leuk.

Koop een grosverpakking condooms.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100