Wat zijn nou nutteloze dingen..

die je je af kunt vragen of aan anderen kunt vragen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

-wat was nou eerder het ei of de kip? -waarom is gras groen en de lucht blauw en niet andersom? -Wat doen weekdieren in het weekend? -Wat voelt een vlinder in zijn buik als hij verliefd is? -Mogen vegetariërs vlinders in hun buik hebben? -Waarom geeft een antwoordapparaat nooit antwoord als ik iets vraag?

Hier staan er alvast vierentwintig: http://vrouwenpower.nl/forum/de-humorhoek/nutteloze-onderzoeken-t801.0.html Toegevoegd na 53 seconden: Een voorbeeld hieruit: Als superlijm werkelijk alles vastlijmt, waarom dan niet de binnenkanten van de tube?

en hier nog een aantal...

En hier nog een lijstje in het Engels.

Bronnen:
http://www.uselessgraphics.com/P-T/questions.htm

Maakt deze broek mij dik? Als je niet met mij was getrouwd,met wie was je dan getrouwd? Wat beteken ik voor je? Als ik een seconde eerder op die plek was geweest dan...? Had ik nou maar.....?

Toen mijn moeder klein was is een emigratie van haar gezin naar Australie op het laatste moment afgeblazen. Had ze daar een andere man gevonden dan mijn huidige vader? Was ik dan de zelfde persoon als hier? Geen antwoord mogelijk, maar wel leuk om over te fantaseren. :-) Toegevoegd na 2 minuten: Ik bedoelde niet "fantaseren" maar "filosoferen".

Nutteloze dingen bestaan niet. Elk ding hoe onnozel ook kan een nut hebben voor iemand.

Mijn oorlellen! (zolang je er geen oorbel aan hang vind ik de oorlel volkomen nutteloos!)

Dingen die nog niet bestaan zijn nutteloos .

deze vraag...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100