Waar laat je als man je spullen onderweg?

Waar laat je als man je spullen onderweg in vrije tijd (dus zonder werktas meezeulen)? Stel, het is goed weer dus te warm voor een jas, waar laat je als man je spullen als portemonnee, paspoort (dat i.t.t. ID-kaart nét niet in de beurs past), sleutels e.d.? Broekzakken laten meestal ook te wensen over qua ruimte. Een plastic zak meenemen om de spullen in te doen staat misschien wat gek, maar 'waar laat je het' als je ook geen rugzak of heuptas wil meenemen?

Weet jij het antwoord?

/2500

In zulke tropischweernoodgevallen biedt een (neutrale) linnen draagtas een oplossing. Makkelijk om er ook nog een paar supermarktboodschappen in te doen.

Een buideltas is erg handig https://www.bol.com/nl/p/heuptasje-heuptas-buideltasje-buideltas-29-x-13-5-cm-zwart/9200000094083496/

In mijn rechter broekzak heb ik mijn huissleutels en een kleine beurs met Bankpas Creditcart Rijbewijs voor identificatie OV-kaart In mijn linker broekzak Leesbril Telefoon Meer sleep ik niet mee.

Als je geen tas wilt meenemen ben je toch echt aangewezen op je broekzakken. Misschien heb je zo'n outdoor broek met heel veel zakken? Die zou je kunnen aantrekken. Je kunt ook je geld los in je zak doen zonder portemonee. Van de sleutelbos kunnen vast ook wel een paar sleutels thuisblijven. En een paspoort heb je meestal ook nergens voor nodig.

Als je toch niet zonder je paspoort de deur uit wilt dan is een heuptas wel degelijk de meest voor de hand liggende oplossing. Daar kunnen je pasjes ook in, superveilig op reis zo op je heup onzichtbaar in je broek. Wil je een korte trip (zonder je paspoort) maar wel met je pasjes dan zijn er minimalistische kaarthouders waar je ook wat geld en een sleutel in kunt doen, past allemaal in je broekzak. Voor de sleutels zou je kunnen overwegen of je ze allemaal mee wilt nemen of een enkele. De telefoon uiteraard ook in je broekzak.

Waarom zo specifiek de vraag stellen vanuit de man? Dit geldt toch voor ieder mens. Je laat je spullen thuis. Je propt alles in je zakken van je broek, jas, hemd. Je hangt een plat tasje om je nek dat je onder je shirt draagt. Je hebt bandjes voor om de pols of gordel om spullen in te stoppen. Koop een trui met een zak op de buik. Pak een veiligheidsspeld en zakje. Speld vast aan binnenkant kleding. Maak iets vast aan een lus van je broek. Tja toch maar een tas meenemen. Ook leuk: een mand of plastic emmer. O Ja, een emmer kun je ook op je hoofd dragen. Heb je de handen vrij. Ofwel, creatief denken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100