Bestaat de perfecte moord, en zo ja, hoe doe je dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De perfecte moord bestaat zeker wel. Belangrijkste punten zijn: Geen motief (een onbekende bijvoorbeeld) Geen lichaam = geen dode. Een goed alibi is altijd handig ;). Maar wie had je op het oog dan?

Dat lijkt me duidelijk: omdat niemand ze gesteld heeft. Maar wanneer je vragen hebt over basketbal dan kun je ze toch plaatsen.... Ik snap het doel niet echt van deze vraag.

Niet gepakt worden...

Jawel, hiervoor dien je gebruik te maken van een bevroren blinde darm

De perfecte moord bestaat zeker. Ben ervan overtuigd dat deze regelmatig plaatsvindt. Vergt goede planning, tijd, en het juiste middel, bv. caliumchloride (lichaaamseigen stof).

De perfecte moord bestaat zeker, kijk maar naar de moord op ene J. Christus. Deze moord is zo perfect gedaan, dat men op de dag van vandaag nog steeds niet weet wie de dader of daders was/zijn.

De perfecte moord bestaat zeker, kijk maar naar de moord op ene J. Christus. Deze moord is zo perfect gedaan, dat men op de dag van vandaag nog steeds niet weet wie de dader of daders was/zijn. En we zijn al zo'n 2000 jaar verder. Zelfs het COLD CASE TEAM zitten met de handen in het haar...

Excuses, door een verbindingsprobleem is mijn antwoord bij de verkeerde vraag terecht gekomen. PS: Ben je ook van plan een moord te plegen?

jazeker elke moord is eigenlijk perfect want het doel wat je ermee wou bereiken is ook echt bereikt anders was het een poging tog moord en niet een moord.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100